Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 14:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 7 » 05 грудня 2018. Про наш захід
01:00
05 грудня 2018. Про наш захід
05 грудня 2018 року ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та Відокремлений підрозділ «Печерська місцева районна в місті Києві організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки київського міського бюджету, провели захід, присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Захід проходив в виставковому залі Національного культурного центру «Музей Івана Гончара» з 10:00 до 13:00. Організація щиро вдячна керівництву Музею Івана Гончара і особисто директору Музею за надану нам можливість провести наш захід в цьому чудовому залі, в самому центрі Києва!
На початках ми планували, що це буде концерт, ну і, можливо, ще невелика виставка. Але ж будемо відвертими, Міжнародний день людей з інвалідністю – це не свято, а привід нагадати як органам влади, так і пересічним громадянам, про те, що поруч з ними живуть люди з особливими потребами. Отже, вирішили, що це буде не лише концерт з виставкою, але й відверта розмова про найнагальніші потреби цієї категорії населення Києва.
В кінцевому підсумку, учасники заходу змогли і взяти участь в концерті, і помилуватися «Різнобарв’ям» робіт членів громадської організації «Творчі ініціативи» (керівник – Олена Василенко), і здивуватися надзвичайно досконалій вишивці бісером (персональна виставка майстра Івана Вінціва з Львівщини «Ікона, вишита бісером»), і почути надзвичайне колоратурне сопрано Тетяни Мержанової, і насолодитися співом дівчат з хору «Гармонія» Київської дитячої музичної школи № 8 (керівник – Ганна Стоянова, концертмейстер – Максим ), і підспівати запальним пісням у виконанні Руслана Іщенка, і почути про проект нової книги Жоржа Шанаєва, і послухати вірші самобутніх поетів Євгена Познанського і Світлани Проніної, і почути авторські пісні Наталії Кащенко, і, нарешті, поговорити про те, що турбує і псує настрій у повсякденному житті. На заході була присутня знімальна група ТРК «Київ», яка й зафільмувала його перебіг. Учасники заходу отримали на згадку невеличкі подарунки від його організаторів.
Дорогі друзі! Ми дякуємо всім, хто прийшов до нас, попри погану погоду і особисті складнощі! Ми працюємо для вас і сподіваємося на подальші зустрічі!
Переглядів: 296 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: