Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 19:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 16
21 червня 2018 року о 15:00 в приміщенні Прес-центру партії «Солідарність» (БПП) за адресою: вул. Лаврська, буд. 16, відбудеться засідання Громадського комітету з прав людей з інвалідністю "Становище людей з інвалідністю в Україні: потреби, проблеми і шляхи їх вирішення". Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в обговоренні і формуванні складу комітету. Просимо всіх бажаючих заздалегідь поінформувати про свою присутність для формування списку учасників заходу. Контактні телефони: 066-713-10-20; 093-970-75-70
Переглядів: 404 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

14 червня 2018 року відбулася зустріч членів Громадської ради при Дарницькій в місті Києві РДА з в.о. Голови Дарницької в місті Києві РДА Петром Петровичем Захарченком. За домовленістю з Петром Петровичем, такі зустрічі будуть регулярними, і проходитимуть щочетверга о 18:30. На зустрічі обговорювалися шляхи вирішення раніше порушених Громадською радою проблемних питань Дарницького району. Також був підписаний новий порядок взаємодії структурних підрозділів Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та структурних підрозділів Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації. В.Б. Петровський, Голова ГО ВГО ВППІ, як член Громадської ради, виступаючи на цій зустрічі, в першу чергу наголосив на тих питаннях, які, на його думку, в першу чергу потрібно було б вирішити з виконуючим обов’язки голови. На сьогоднішній день одним з найважливіших питань є продовження дії угоди про співпрацю між ГО ВГО ВППІ і Дарницькою районною в місті Києві державною а ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 291 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

12 червня 2018 року відбулася зустріч з в.о. Директора Фонду соціального страхування України, працівниками ФССУ і членами Громадської ради при Фонді соціального страхування України (голова - Петровський В.Б., заступник – Землянська Н.Г., секретар – Лисенко О.П., Циганок В.Л., Павленко А.М., Мотін Ф.О., Назаренко Б.С.). Зустріч була організована для знайомства членів Громадської ради з Дирекцією Фонду і окреслення шляхів подальшої співпраці між Фондом та Громадською радою. Під час зустрічі були обговорені питання співпраці Громадської ради з Дирекцією Фонду. Виконуючому обов'язки Директора Фонду Сергію Володимировичу Нестерову були офіційно надані Протоколи Установчих зборів по обрання Громадської ради Фонду соціального страхування України з списком обраних членів Громадської ради, Протоколи Першого та Другого засідань ГР ФССУ для оприлюднення на офіційному сайті Фонду відповідно до Постанови Кабінету міністрів України №555 від 05 серпня 2015 року. Також було передано Положення про Гром ... Читати далі »
Переглядів: 406 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

13 червня 2018 року Театрально-концертна студія інвалідів "Добробут та Злагода" ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" (директор - К.В. Богатиренко) провела благодійну лялькову виставу для школярів в приміщенні Прес-центру партії "Солідарність" (БПП). Для дітей було організовано солодкий стіл та проведено лялькову виставу "Подорож в Королівство трьох кольорів", яка, до певної міри, стала візитівкою театру Після заходу відбувся невеличкий брифінг, присвячений актуальним проблемам театрально-концертної студії, зокрема - відсутності взаєморозуміння з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА та деякими районними управліннями освіти міста Києва, що призводить до того, що театр "Добробут та Злагода", який зі своїми виставами об'їздив всю Україну, позбавлений можливості виступати в рідному місті. Гострі питання були озвучені директором театру, К.В. Богатиренком, та головою ГО ВГО ВППІ, В.Б. Петровським. Сподіваємося, що київська влада дослухається до думки киян, і єд ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

Нижче розміщуємо статтю голови Дніпропетровської обласної організації ВГО ВППІ, яка містить особисту думку дописувача на події, що відбуваються в УКраїнському товаристві сліпих.
"Зупиніть деребан нерухомого майна громадського об’єднання незрячих громадян України!
Створена у 1933 році радянським урядом соціалістичної України громадська організація Українське товариство сліпих і до цього часу є найбільшим єдиним формуванням інвалідизованих втратою зору громадян України. Саме від цієї організації питома більшість загалу незрячих українців очікують задоволення своїх найголовніших життєво важливих потреб у зайнятості та проведенні організованого дозвілля, у недопущенні деградації особистості пересічної сліпої людини і запобіганні втрати можливостей на трудову і культурну, соціальну і фізичну реабілітацію, а, відтак, на стале забезпечення психологічної і моральної підтримки життя, деякого поліпшення матеріального становища і відновлення соціального статусу одним у напівтемряві, ... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)