Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 16:02
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 7 » Фестиваль "Віч-на-віч", 16-17 травня 2016 року
13:30
Фестиваль "Віч-на-віч", 16-17 травня 2016 року

16-17 травня голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Борисович Петровський та голова Харківської міської організації ВГО ВППІ, Володимир Анатолійович Носков, стали учасниками фестивалю "Віч-на-віч", що проходив в Харківському літературному музеї (м. Харків,  вул. Багалія, 6).

Ідея фестивалю "Віч-на-віч", за словами його ініціаторів, народилась із усвідомлення, що всі ми різні та по-різномо бачимо світ. Саме тому в рамках фестивалю було влаштувано зустріч віч-на-віч незрячих і зрячих людей, щоби побачити, як вони взаємодіють та які сьогодні існують форми соціалізації харків’ян із важкими вадами зору.
Партнерами фестивалю "Віч-на-віч" стали: Ярослав Маркевич, Сергій Жадан, Павло Макаренко, Благодійний фонд Соціального Розвитку Харківської области, ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" (голова В.Б. Петровський) та ВП "Харківська місцева організація ВГО ВППІ" (голова В.А.Носков), Олег Лепетюк та Харківська Громадська організація незрячих юристів, Реабілітаційний центр "Право выбора",Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс ім. В. Г. Короленка, "Харківська державна наукова бібліотека імені В. Г. Короленка, Харківський кобзарський цех та багато інших.

В рамках фестивалю наша організація презентувала свої дослідження в галузі моніторингу європейської доступності для осіб з вадами зору (автор фотопрезентації - С.Ю. Петровська). Також члени ГО ВГО ВППІ відвідали літературно-меморіальний комплекс "Сковородинівка" та стали учасниками надзвичайно цікавої екскурсії по музею та його території. Користуючись нагодою, хотіли б висловити щиру вдячність співробітникам музею за цікаву та змістовну екскурсію.

Під час концерту, що завершив фестиваль "Віч-на-віч" Володимир Петровський виконав у власному інструментальному супроводі 2 пісні: "І все на світі треба пережити" (слова Ліни Костенко, музика Зої Слободян" та "Чорна Маруся" (автор пісні Ігор Жук)

Переглядів: 334 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: