Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 11:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 24 » Концерт пам'яті Володимира Висоцького
16:42
Концерт пам'яті Володимира Висоцького
23 січня 2019 року в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся благодійний концерт «Ни единою буквой не лгу», приурочений до дати народження Володимира Висоцького, організатором якого є ГО "Всеукраїнська громадська організація "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів". Концерт проходив за підтримки Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та Громадської ради при Дарницькій РДА і мав на меті зібрати кошти для придбання комп'ютерного обладнання для навчання людей з вадами зору, в тому числі - незрячих.
Цей захід завершив цикл концертів і творчих зустрічей, присвячених 80-й річниці від дня народження видатного барда, які проходили протягом 2018 року. Концепція концерту була розроблена мною, і пісні Володимира Семеновича, як популярні, так і маловідомі, прозвучали в виконанні Володимира Борисовича Петровського, голови ГО ВГО ВППІ, відомого виконавця та багаторічного дослідника творчості Володимира Висоцького. Ми щиро вдячні тим, хто, попри зимову негоду, знайшов час і можливість відвідати концерт. Хотілося б сподіватися, що представники депутатського корпусу пам’ятатимуть, з якою метою проводився цей захід, і, як благодійники, долучаться до втілення його мети. Всім, ініціаторам та організаторам концерту, і тим, хто прийшов на нього, і тим, хто не зміг цього зробити, в першу чергу - захисникам України на фронті, які ціною власного здоров’я захищають нашу державу в цілому і кожного її громадянина зокрема, ми бажаємо мирного неба та здоров’я, хоча б на тому рівні, який вони мають на сьогоднішній день.
Пісня з концерту, яка стала його своєрідною візитівкою, має назву «Песня о погибшем лётчике» (інші назви «Всю войну под завязку…»; «О погибшем друге»; «Песня о погибшем друге»). Вона була написана для вистави Московського театру імені Єрмолової «Звезды для лейтенанта» в 1975 році. Виконавець пісні, Володимир Петровський, присвятив її генералу Сергію Кульчицькому, бійцям та членам екіпажу «борту 16», збитого російськими найманцями 29 травня 2014 року, десантникам та членам екіпажу військово-транспортного літака «Іл-76», збитого терористами 14 червня 2014 року в небі під Луганськом та всім, хто віддав своє життя заради того, щоб ми мали змогу жити мирним життям, в тому числі –проводити такі концерти. Прослухати пісню "Песня о погибшем летчике" можна за наступним посиланням:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007877674292
Переглядів: 413 | Додав: vuppi | Теги: виконавець Володимир Петровський, благодійний концерт, Песня о погибшем летчике, Лобанов Дмитрий, пісні Володимира Висоцького | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: