Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 21:50
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 18 » Круглий стіл ГО "Антикорупційна ініціатива"
14:09
Круглий стіл ГО "Антикорупційна ініціатива"

14 березня 2017 року в конференц-залі Міжнародного науково-технічного університету імені Ю. Бугая  Громадська організація "Український центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам "Антикорупційна ініціатива" провела круглий стіл на тему "Роль інститутів громадянського суспільства в протидії поширенню корупції в Україні". За запрошенням організаторів, в заході взяв участь голова ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", Володимир Борисович Петровський, який виступив з доповіддю на тему «Моральність корупції за рахунок коштів, призначених на животіння інвалідів: соціальна політика і корупція». Окрім основної доповіді, Володимир Борисович під час заходу висвітлив ряд інших питань, пов`язаних з корупційними складовими як стосовно соціальної політики в місті Києві, так і в Україні.  

Під час заходу були розглянуті та обговорені такі питання, як:

1. моніторинг діяльності державних органів та їх взаємодія з громадянським суспільством в сфері протидії поширенню корупції;

2. формування негативного ставлення до корупції;

3. захист прав та свобод громадян, впровадження ефективних механізмів оскарження неправомірних дій службових осіб,  та інші питання.

Наприкінці заходу було прийнято резолюцію, яка протягом найкоротшого терміну буде доведена  до відома органів влади всіх рівнів.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 371 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: