Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 15:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Підсумки проведення заходу 13-15 жовтня 2017 року
22:49
Підсумки проведення заходу 13-15 жовтня 2017 року

З 13 по 15 жовтня 2017 року  ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», спільно з ВП «Київська міська організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ВП «Київська обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та ВП «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України та за сприяння Фонду соціального захисту інвалідів, а також за партнерської підтримки Громадської ради при Київській міській державній    адміністрації, провела плановий захід «Творчий семінар майстрів художнього слова та пісенної майстерності «З ЖИВОГО ДЖЕРЕЛА».   Практична складова (концерт) Творчої літературно-поетичної майстерні "Кастальський ключ". Перший день заходу проходив в Національному музеї Тараса Шевченка. Користуючись нагодою, хочемо висловити щиру подяку директору музею, Дмитру Васильовичу Стусу, а також Старшому науковому співробітнику музею, Анастасії Лацюзі за гостинність і всебічну допомогу, надані ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" в організації і проведенні заходу.

Другий та третій день заходу проходили в Конференц-залі Інституту радіаційної медицини, з яким наша організація досить активно співпрацює протягом багатьох років. Хотілося б окремо подякувати Генеральному директору ДУ «Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України», Димитрію Анатолійовичу Базиці, за всебічну підтримку і допомогу, надану в організації проведення заходу.

Метою проведення заходу було наочно продемонструвати можливості та результати реабілітації осіб з інвалідністю засобами культури та мистецтва, зокрема – за допомогою художнього слова та пісні.

Під час проведення заходу було підбито підсумки культурно-мистецького проекту «Світ у слові», який проводився в 2017 році відокремленим підрозділом «Київська обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (керівник Г.В. Горовий) та відзначено його учасників, зокрема – Юрія Йосиповича Бабенка, Катерину Валеріївну Коврик, Валентину Владіславівну Захабуру та інших.

З великим успіхом виступили такі творчі колективи, як народний хор «Струмочок» (м. Харків), який в цьому році відзначає своє 55-ти річчя, вокальний дует «Консуело» (м. Київ), Інтеграційний театральний колектив «Аматори від Янголят» (м. Луцьк). Хотілося б окремо відзначити також Руслана Іщенка, Євгена Познанського, Валентину Врублевську та інших.

На заході було підбито підсумки Четвертого Всеукраїнського (відкритого) фестивалю творчості інвалідів «Неспокій серця» і відзначено його переможців.

Для учасників заходу провели майстер-класи відомі та знані в Україні митці: Юрій Чайка (м. Харків), Ігор Жук (м. Київ), Ірен Роздобудько (м. Київ) та інші.

Дякуємо всім учасникам заходу, і тим, кого було названо, і тим, кого не зміг назвати за браком місця, і бажаємо їм здоров`я, натхнення і творчої наснаги!

Висловлюємо щиру подяку нашому партнеру - Національному музею Тараса Шевченка і всім його співробітникам, а особливо - Анастасії Лацюзі за чудову організацію заходу!

Переглядів: 328 | Додав: Kuratornet | Теги: майстри художнього слова, ГО ВГО ВППІ, Творчий семінар З живого джерела | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: