Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 21:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 7 » Прес-реліз Творчого літературно-поетичного семінару творчості "Кастальський ключ"
14:06
Прес-реліз Творчого літературно-поетичного семінару творчості "Кастальський ключ"

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

        ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ  «Київська обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України, в рамках Творчої літературно-поетичної майстерні «Кастальський ключ» з 03 по 04 вересня 2016 року проводять Захід «Творчий літературно-поетичний семінар «Кастальський ключ» для людей з обмеженими фізичними можливостями.

     Захід буде проведений за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова, 76, Дитячий позаміський заклад відпочинку та оздоровлення «Пуща-Водиця».

    Початок реєстрації о 10:00. Початок заходу о 10:30.

     03 вересня 2016 року з 10:30 до 11:45 в рамках заходу «Творчий літературно-поетичний семінар «Кастальський ключ» наша організація проводить круглий стіл « Літературно-поетична творчість як дієвий засіб реабілітації», які є вступною частиною до майстер-класів для обдарованої молоді з числа інвалідів, що проходитимуть 03-04 вересня 2016 року.

      03-04 вересня 2016 року особи з  інвалідністю зможуть взяти участь в дводенних майстер-класах, що передбачають заняття з  теорії творчості, практичну роботу на основі їхніх власних творів, розгляд віршів як потенційних пісенних текстів, а також заняття з віршотерапії.

     Ведучими майстер-класів будуть українські письменники з  досвідом наставництва:

  • поетеса і літредактор, засновник та очільниця  літстудії “Перехрестя” при НСПУ, засновник Всеукраїнського конкурсу урбаністичної поезії «Урба-Перехрестя”, організатор численних літературно-мистецьких імпрез та інтеракцій – Вікторія Осташ (м. Київ);
  • поетеса, перекладач, літредактор, член журі Всеукраїнського конкурсу урбаністичної поезії "Урба-Перехрестя" та співзасновниця (спільно з В. Осташ) творчого гурту "Листя трави" – Вікторія Цимбал (м. Київ);
  • режисер, поет, бард, неодноразовий лауреат, член журі або ведучий творчих майстерень численних фестивалів та конкурсів у різних жанрах мистецтва – Юрій Чайка (м. Харків);
  • поетеса, арт-терапевт, дійсний член Асоціації глибинної психології "Теурунг", куратор проекту “Словотерапія” – Оксана Стогній-Рибась (м. Харків).

 

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до «круглого столу» і стати учасниками майстер-класів.

 

Просимо повідомити організаторів заходу про свою участь за  телефонами:

(068) 129-44-22 (Горовий Геннадій Володимирович);

044-223-13-29; 093-970-75-70 (Петровський Володимир Борисович),

або написати за електронною поштою:  vuppi@ukr.net та genagor@ukr.net.

Переглядів: 415 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: