Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 15:49
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 20 » Запрошуємо на науково-практичну конференцію
23:01
Запрошуємо на науково-практичну конференцію

     

ПРЕС-РЕЛІЗ

ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ  «Запорізька обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України 27-29 травня 20126 року з 11:00 до 16:00 в приміщенні Запорізького Національного університету за адресою: м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66,  навчальний корпус 2, аудиторія 224  (конференц-зал) проводять Науково-практичну конференцію «Універсальний дизайн (заклади освіти, заклади культури, державна сфера, інфраструктура): європейський досвід та практика».

      Початок реєстрації о 10:30.

Для розвинених країн Європи термін «універсальний дизайн давно вже став буденністю. Однак, незважаючи на ратифікацію Україною Конвенції про права інвалідів, вона не поспішає дотримуватися норм і принципів універсального дизайну, що, фактично, позбавляє інвалідів різних нозологій доступності до об`єктів освіти, культури, соціальної, транспортної та побутової інфраструктури. Починаючи з 2011 року ГО ВГО ВППІ здійснює моніторинг доступності в країнах Європи і доступності громадян з інвалідністю до об`єктів життєдіяльності, отримуючи досвід втілення в буденне життя європейців згаданого універсального дизайну. Паралельно нашою організацією здійснюється моніторинг доступності і створення безбар`єрного середовища в Україні.

    Метою конференції є не лише ознайомити його учасників з принципами універсального дизайну та розумного пристосування та станом побудови безбар`єрного середовища в Європі та в Україні, а й найголовніше – створювати проведенням означених заходів в Україні суспільство рівних прав та рівних можливостей і доносити до органів державної влади, громадянського суспільства, в тому числі – самих інвалідів, ЗМІ стандарти,  принципи і норми цивілізованої життєдіяльності та будувати суспільство рівних прав і рівних можливостей для всіх громадян цього суспільства.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб взяти участь в Науково-практичній конференції «Універсальний дизайн (заклади освіти, заклади культури, державна сфера, інфраструктура): європейський досвід та практика».

Наші контактні телефони: 223-13-29; 066-713-10-20, 093-970-75-70 – Володимир Борисович; адреса для листів: 02121, м. Київ-121, вул. Вербицького, б. 11, кв. 191; e-mail: vuppi@ukr.net

Переглядів: 494 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: