Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 09:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
ЗАЯВКА ІНДИВІДУАЛЬНА

Я______________________________________
_______________________________________
ПРІЗВИЩЕ, ІМ`Я, ПО БАТЬКОВІ

прошу розглянути мою кандидатуру для участі в Всеукраїнському недержавному фестивалі творчості інвалідів «Неспокій серця»

В номінації (підкреслити необхідний пункт):
1. Декоративно-ужиткове мистецтво:
2. Художня творчість:
3. Виконавчі види мистецтва:
4. Театральне мистецтво:
5. Літературна творчість:
6. Фотографія.
7. Моделювання і дизайн, (в тому числі комп’ютерний)
8. Наукова творчість
9. Девіз «Перемога!» (Спеціальна номінація, учасниками якої можуть бути тільки інваліди 1 групи з найскладнішими видами інвалідності. В ній не передбачається переможців. Всі учасники, які мистецтвом ведуть боротьбу з власною недугою, нагороджуються спеціальними призами).
10. Реабілітація засобами культури і туризму, безбар’єрний простір (на цю номінацію ... Читати далі »
Переглядів: 238 | Додав: vuppi | Дата: 26.07.2019 | Коментарі (0)

АНКЕТА КОЛЕКТИВУ - УЧАСНИКА
ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НЕДЕРЖАВНОГО ФЕСТИВАЛЮ
ТВОРЧОСТІ ІНВАЛІДІВ «НЕСПОКІЙ СЕРЦЯ»
(заповнюється розбірливо, друкованими літерами)

1. Назва колективу_________________________________________________

2. Керівник колективу ____________________________________________

3. Кількість членів колективу, поіменний перелік: ________________________

___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
________________________________________________________________

4. Дата створення колективу ___________________________________

5. Місце діяльності колективу ____________________________________

6. Вид діяльності колективу _____________________________________

7. Адреса розташування, контактні телефони, електронна пошта _________
_______________________ ... Читати далі »
Переглядів: 213 | Додав: vuppi | Дата: 26.07.2019 | Коментарі (0)

Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація
«Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»
Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» презентує П’ятий Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця».
Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця» є всеукраїнським заходом, що проводиться з метою сприяння процесам самореалізації реабілітації та соціальної адаптації інвалідів засобами культури і мистецтва, а також реалізації забезпечення рівних прав та можливостей для людей з інвалідністю в Україні.
Девіз Фестивалю: «Я стверджуюсь, я утверждаюсь. Бо я – живу.» (П. Тичина)
Учасниками Фестивалю можуть бути люди з інвалідністю (1, 2, 3 групи), всіх нозологій, без вікових обмежень. У Фестивалі можуть брати участь окремі митці та творчі колективи.
Фестиваль проводиться за такими номінаціями т ... Читати далі »
Переглядів: 290 | Додав: vuppi | Дата: 26.07.2019 | Коментарі (0)

21 липня 2019 року ВП "Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО ВППІ провела другий з заходів, запланованих на 2019 рік за фінансової підтримки Київського міського бюджету - Просвітницько-реабілітаційний захід «Екскурсія для членів організації «На Печерських пагорбах». Під час екскурсії її учасники пройшли від стадіону імені Лобановського до станції метро "Арсенальна". Вони дізналися про історію київського парку "Шато-де-Флер" та історію будівництва Стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського, побували біля Маріїнського палацу та дізналися, чому генерала Ватутина було поховано саме в Києві, а також про те, якої помилки припустилися автори "Пам'ятника гарматі" і пам'ятник яким історичним особам колись стояв на її місці. Екскурсія була надзвичайно цікавою та змістовною. Від імені всіх екскурсантів висловлюємо щиру подяку адміністрації Печерського в місті Києві району, яка в 2019 році підтримала запропонований ВП ПМО ВППІ в місті Києві проект реабілітації людей з вадами ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 203 | Додав: vuppi | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

Продовжуємо публікацію статті В.Б. Петровського
Частина 2

"Про результати засідання Київського міського комітету доступності (далі – Комітет). Ще одне питання, якому, на мою думку, слід приділити трохи уваги – це питання про створення комунального підприємства, (питання № 3 Порядку денного). Я, нажаль, не знайомий з членом Комітету доступності, який ще на першому його засіданні виступив з ініціативою щодо створення комунального підприємства, підпорядкованого Департаменту комунальної політики, одним з напрямків діяльності якого буде проведення аудиту доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. І навіть не можу сказати, чи це представник громадськості, чи представник органів влади. Автор цієї ідеї, вірогідно, розумів, яке підприємство і з якими функціональними правами та обов’язками він пропонує створити, оскільки на першому засіданні Комітету, в квітні 2019 року, він отримав до ... Читати далі »
Переглядів: 225 | Додав: vuppi | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

03 липня 2019 року відбулося чергове засідання Київського міського комітету доступності, членом якого є голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Борисович Петровський. Нижче публікуємо його роздуми за підсумками цього заходу.
Частина перша
"03 липня 2019 року відбулося чергове засідання Київського міського комітету доступності. Докладну інформацію щодо порядку денного цього заходу всі зацікавлені зможуть знайти в офіційних джерелах. Я ж, як і завжди, хотів би прокоментувати окремі питання, що, як на мою думку, варті уваги. Загалом, це засідання було ординарним, оскільки воно практично повністю було присвячене виконанню попередніх доручень, даних представникам органів виконавчої влади міста Києва.
Однак насправді захід виявився дуже показовим за результатами і промовистим для тих, хто вміє чути й аналізувати. Мені можуть зауважити, особливо ті, хто був присутній на засіданні, що це не так, адже на ньому не було прийнято жодного неординарного рішення. Дійсно, не було, та й не м ... Читати далі »
Переглядів: 198 | Додав: vuppi | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

14 липня 2019 року ВП "Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО ВППІ провела перший з заходів, запланованих на 2019 рік за фінансової підтримки Київського міського бюджету - Просвітницько-реабілітаційний захід «Екскурсія для членів організації «Київ літературний». Під час екскурсії її учасники побували біля будинку Проні Прокопівни та дізналися, як знімався фільм "За двома зайцями" і хто був реальними прототипами його героїв, дізналися про київський період життя Михайла Булгакова та ранній період творчості Павла Тичини, а також багато інших цікавинок, про які не згадували підручники літератури. Захід тривав три академічні години, але пролетів, як єдина мить. Хочемо подякувати від імені всіх екскурсантів київській міській владі та адміністрації Печерського в місті Києві району, яка в 2019 році підтримала запропонований проект реабілітації людей з вадами зору засобами культури і мистецтва.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 199 | Додав: vuppi | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

03 липня 2019 року відбулося чергове засідання Київського міського комітету доступності. Докладну інформацію щодо порядку денного цього заходу всі зацікавлені зможуть знайти в офіційних джерелах. Я ж, як і завжди, хотів би прокоментувати окремі питання, що, як на мою думку, варті уваги. Загалом, це засідання було ординарним, оскільки воно практично повністю було присвячене виконанню попередніх доручень, даних представникам органів виконавчої влади міста Києва.
Однак насправді захід виявився дуже показовим за результатами і промовистим для тих, хто вміє чути й аналізувати. Мені можуть зауважити, особливо ті, хто був присутній на засіданні, що це не так, адже на ньому не було прийнято жодного неординарного рішення. Дійсно, не було, та й не могло бути прийнято ні за функціоналом органу, ні за логікою побудови його діяльності. Однак це засідання, як ніколи, яскраво, висвітлило цілу низку проблем, без вирішення яких подальший поступ є, на мою думку, неможливим.
І це при тому, ... Читати далі »
Переглядів: 194 | Додав: vuppi | Дата: 15.07.2019 | Коментарі (0)

З 06 по 08 червня 2019 року ГО ВГО ВППІ провела плановий захід "Творчий семінар майстрів художнього слова та пісенної майстерності «З живого джерела» в місті Хмельницькому. Захід проводився за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики та Фонду соціального захисту інвалідів, спільно з Хмельницьким УВП УТОС та Хмельницькою ТПО УТОС. Під час заходу були проведені майстер-класи для його учасників, як колективні, так і індивідуальні, презентований П’ятий Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця», а також здійснювався попередній відбір його учасників. Також в рамках заходу відбулася персональна вишивка народного майстра Івана Вінціва (Львівщина) "Ікона, вишита бісером".

Нижче розміщуємо звіт про проведений захід, поданий Фонду соціального захисту інвалідів
Інформація щодо проведення заходу
1.Загальна інформація.
Відповідальна організація за проведення заходу:
Громадська організація «Всеукраїнська ... Читати далі »
Переглядів: 283 | Додав: vuppi | Дата: 12.06.2019 | Коментарі (0)

З 06 по 08 червня 2019 року в місті Хмельницькому, в рамках заходу ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» Творчий семінар майстрів художнього слова та пісенної майстерності «З живого джерела»
відбулася персональна виставка народного майстра Івана Михайловича Вінціва з Львівщини «Ікона, вишита бісером». Ще одна виставка цього майстра проходила 06 грудня 2018 року в місті Києві, в Музеї Івана Гончара. Безумовно, неможливо представити творчий доробок Івана Михайловича в повному обсязі, адже колекція його робіт нараховує не один десяток (це сорочки, рушники, ікони тощо, вишиті як бісером, так і нитками), тому він представив лише кілька з них, вишиті останнім часом. Цього разу майстер надав можливість познайомитися зі своєю творчістю і особам з вадами зору: одна з вишитих ікон не була захищена склом, тож кожен бажаючий на дотик міг пересвідчитися в тому, наскільки складною і тонкою є ця робота. Також доступною для тактильного огляду ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: vuppi | Дата: 12.06.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 57 58 »