Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 08:47
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ «Київська обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ «Київська обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» і Відокремлений підрозділ «Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України, в рамках Творчої літературно-поетичної майстерні «Кастальський ключ» з 07 по 08 вересня 2018 року проводять Захід «Культурно-реабілітаційний захід «Постійно діюча творча літературно-поетична майстерня «Кастальський ключ» для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Учасниками заходу є люди з інвалідністю з з кількох областей України, зокрема - К ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Додав: vuppi | Дата: 05.09.2018 | Коментарі (0)

Шановні колеги!
07-08 вересня 2018 року ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», в рамках постійно діючої творчої літературно-поетичної майстерні «Кастальський ключ» проводить дводенні майстер-класи з поезії, прози, співаної поезії, пісенної майстерності. Організатор забезпечує харчування (в перший день – обід та вечеря, в другий день – сніданок та обід), проживання (одна ніч, з 07 на 08 вересня). Проїзд за рахунок учасників заходу.
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в програмі майстер-класів. Для цього необхідно подати заявку на участь, на підставі якої і будуть сформовані обмежені за кількістю групи учасників заходу.
Заявка
1. Прізвище, ім’я, по-батькові
2. Адреса проживання
3. Контактні телефони та електронна адреса
4. Нозологія інвалідності (пересуваєтеся самостійно, на милицях, на візку, маєте вади зору, які не дозволяють пересуватися самостійно)
5. Чи потребуєте додаткової допомоги або супроводу, чи маєте ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: vuppi | Дата: 07.08.2018 | Коментарі (0)

25 липня 2018 року в прес-центрі БПП-"Солідарність" відбувся концерт пам'яті Володимира Висоцького. Майже три години пісні видатного радянського барда, поета, актора виконував голова ГО ВГО ВППІ, дослідник творчості Володимира Семеновича, Володимир Петровський. Всі пісні, які прозвучали на концерті, є надзвичайно актуальними і злободенними. Вони - про нас, нинішніх, про нашу війну, наші проблеми та радості, про наше життя. Завдяки влучним коментарям Володимира Борисовича Петровського і його чудовому виконанню пісні Володимира Висоцького, без перебільшення, отримали своє нове життя.
Одну з пісень цього концерту можна передивитися за посиланням: https://youtu.be/I6N2HB6ho0E
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 333 | Додав: vuppi | Дата: 27.07.2018 | Коментарі (0)

25 липня 2018 року в приміщенні Прес-центру партії «БПП –Солідарність» за адресою. вул. Лаврська, буд. 16, відбудеться концерт, присвячений річниці з дня смерті Володимира Семеновича Висоцького «По чьей вине?».
Саме в цей день 38 років тому пішов з життя видатний актор, автор багатьох пісень, які і донині є актуальними, один з засновників жанру авторської пісні, поет і громадянин Володимир Висоцький. Концерт проходитиме у форматі творчої зустрічі, саме так, як проводив свої концерти видатний бард.
Пісні Володимира Висоцького прозвучать в виконанні дослідника його творчості, київського барда Володимира Петровського.
Запрошуємо всіх бажаючих. Вхід вільний. Початок концерту 25 липня 2018 року о 15:00.
Прохання по можливості заздалегідь повідомити про свою участь для внесення до переліку присутніх за контактними телефонами: 044-223-13-29; 066-713-10-20; 093-970-75-70, або за електронкою vuppi@ukr.net.
Переглядів: 304 | Додав: vuppi | Дата: 20.07.2018 | Коментарі (0)

РЕЗОЛЮЦІЯ
громадських слухань на тему "СТАНОВИЩЕ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ В УКРАЇНІ: ПОТРЕБИ, ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ"
21 червня 2018 року в прес-центрі БПП «Солідарність» (м. Київ, вул. Лаврська, 16) відбулися громадські слухання - засідання Громадського комітету з прав людей з інвалідністю "Становище людей з інвалідністю в Україні: потреби, проблеми і шляхи їх вирішення".
Предметом обговорення під час засідання була тема, що складалася з п’яти пов’язаних між собою блоків питань:
1. «Монетизація пільг» як механізм знищення соціалізації людей з інвалідністю
2. Традиційні громадські організації – захисники прав людей з інвалідністю чи посібники зупинення процесу їх соціалізації?
3. Дискримінація людей з інвалідністю та шляхи її подолання
4. Імплементація Конвенції ООН з прав людей з інвалідністю до чинного законодавства України: чому вона досі відсутня.
5. Пошук механізмів захисту людей з інвалідністю від агресивної політики, спр ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: vuppi | Дата: 03.07.2018 | Коментарі (0)

21 червня 2018 року о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, буд. 16, в прес-центрі БПП «Солідарність» відбулося ініційоване ГО ВГО ВППІ засідання Громадського комітету з прав людей з інвалідністю "Становище людей з інвалідністю в Україні: потреби, проблеми і шляхи їх вирішення". На засіданні розглядалися такі питання:
1. «Монетизація пільг» як механізм знищення соціалізації людей з інвалідністю
2. Традиційні громадські організації – захисники прав людей з інвалідністю чи посібники зупинення процесу їх соціалізації?
3. Пошук механізмів захисту людей з інвалідністю від агресивної політики, спрямованої на знищення їх прав і свобод.
4. Дискримінація людей з інвалідністю та шляхи її подолання
5. Імплементація Конвенції ООН з прав людей з інвалідністю до чинного законодавства України: чому вона досі відсутня.
На засіданні обговорювалися питання щодо монетизації пільг, пошуків механізмів захисту людей з інвалідністю, імплементації Конвенції ООН з ... Читати далі »
Переглядів: 276 | Додав: vuppi | Дата: 03.07.2018 | Коментарі (0)

20 червня 2018 року в приміщенні Фонду соціального страхування України відбулося 3-є засідання Громадської ради при Фонді соціального страхування України, легітимність якої була підтверджена рішенням Адміністративного апеляційного суду міста Києва від 30 травня 2018 року. Воно проходило за таким порядком денним:
1. Інформація за період з 12 квітня по 20 червня 2018 року.
2. Про бланк Громадської ради.
3. Про обрання та затведження керівників структурних підрозділів Громадської ради Фонду соціального страхування України.
4. Інформація про діяльність Фонду соціального страхування України з 01 серпня 2017 року.
5. Про планування роботи Громадської ради Фонду соціального страхування України.
6. Різне
Хотілося б підкреслити, що третє засідання Громадської ради вперше після її створення відбулось у приміщенні органу, при якому, власне, і створена Громадська рада, а саме - Виконавчої Дирекції Фонду соціального страхування України, по вулиці Бор ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: vuppi | Дата: 24.06.2018 | Коментарі (0)

19 червня 2018 року з 12:00 до 14:00 в Комітеті Верховної ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення відбувся круглий стіл за участі представників від громадських організацій «Про роль і участь громадських організацій в соціальній політиці країни та розширення їх прав та можливостей» Круглий стіл проходив під головуванням народного депутата України, голови Комітету Верховної ради з питань соціальної політики, Сергія Івановича Капліна і генерального секретаря Національної конфедерації профспілок України, члена Громадської ради при Комітеті соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, Петра Миколайовича Петриченка. Участь в круглому столі, окрім мене, від Громадської ради при Фонді соціального страхування України приймали Олександр Петрович Лисенко, Анатолій Микитович Павленко і Богдан Станіславович Назаренко. Безумовно, проведення таких круглих столів, які в перспективі повинні дати можливість сприяти вирішенню питань розвитку як громадянсько ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: vuppi | Дата: 23.06.2018 | Коментарі (0)

19 червня 2018 року відбулася робоча зустріч голови ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", Володимира Борисовича Петровського, з Директором Департаменту аналітичного и організаційного забезпечення діяльності Міністерства соціальної політики України, Сергієм Івановичем Бичковим. Під час зустрічі В.Б. Петровським були підняті і обговорені проблеми, пов’язані з «монетизацією пільг» (кроками держави, направленими на заміну пільг на проїзд готівковими коштами, які, по суті справ, заганяють людей з інвалідністю в чотири стіни), питання субсидій, внесення змін до Порядку надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів, дискримінації людей з інвалідністю, створення безбар’єрного середовища та інші актуальні проблеми людей з інвалідністю. Позиція ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» з вищеперерахованих питань була в повному обсязі донесена до керівництва Міністерства соціальної політики України
Переглядів: 329 | Додав: vuppi | Дата: 23.06.2018 | Коментарі (0)

21 червня 2018 року о 15:00 в приміщенні Прес-центру партії «Солідарність» (БПП) за адресою: вул. Лаврська, буд. 16, відбудеться засідання Громадського комітету з прав людей з інвалідністю "Становище людей з інвалідністю в Україні: потреби, проблеми і шляхи їх вирішення". Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в обговоренні і формуванні складу комітету. Просимо всіх бажаючих заздалегідь поінформувати про свою присутність для формування списку учасників заходу. Контактні телефони: 066-713-10-20; 093-970-75-70
Переглядів: 404 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 56 57 »