Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 02:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
21 червня 2018 року о 15:00 в приміщенні Прес-центру партії «Солідарність» (БПП) за адресою: вул. Лаврська, буд. 16, відбудеться засідання Громадського комітету з прав людей з інвалідністю "Становище людей з інвалідністю в Україні: потреби, проблеми і шляхи їх вирішення". Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в обговоренні і формуванні складу комітету. Просимо всіх бажаючих заздалегідь поінформувати про свою присутність для формування списку учасників заходу. Контактні телефони: 066-713-10-20; 093-970-75-70
Переглядів: 407 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

14 червня 2018 року відбулася зустріч членів Громадської ради при Дарницькій в місті Києві РДА з в.о. Голови Дарницької в місті Києві РДА Петром Петровичем Захарченком. За домовленістю з Петром Петровичем, такі зустрічі будуть регулярними, і проходитимуть щочетверга о 18:30. На зустрічі обговорювалися шляхи вирішення раніше порушених Громадською радою проблемних питань Дарницького району. Також був підписаний новий порядок взаємодії структурних підрозділів Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та структурних підрозділів Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації. В.Б. Петровський, Голова ГО ВГО ВППІ, як член Громадської ради, виступаючи на цій зустрічі, в першу чергу наголосив на тих питаннях, які, на його думку, в першу чергу потрібно було б вирішити з виконуючим обов’язки голови. На сьогоднішній день одним з найважливіших питань є продовження дії угоди про співпрацю між ГО ВГО ВППІ і Дарницькою районною в місті Києві державною а ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 295 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

12 червня 2018 року відбулася зустріч з в.о. Директора Фонду соціального страхування України, працівниками ФССУ і членами Громадської ради при Фонді соціального страхування України (голова - Петровський В.Б., заступник – Землянська Н.Г., секретар – Лисенко О.П., Циганок В.Л., Павленко А.М., Мотін Ф.О., Назаренко Б.С.). Зустріч була організована для знайомства членів Громадської ради з Дирекцією Фонду і окреслення шляхів подальшої співпраці між Фондом та Громадською радою. Під час зустрічі були обговорені питання співпраці Громадської ради з Дирекцією Фонду. Виконуючому обов'язки Директора Фонду Сергію Володимировичу Нестерову були офіційно надані Протоколи Установчих зборів по обрання Громадської ради Фонду соціального страхування України з списком обраних членів Громадської ради, Протоколи Першого та Другого засідань ГР ФССУ для оприлюднення на офіційному сайті Фонду відповідно до Постанови Кабінету міністрів України №555 від 05 серпня 2015 року. Також було передано Положення про Гром ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

13 червня 2018 року Театрально-концертна студія інвалідів "Добробут та Злагода" ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" (директор - К.В. Богатиренко) провела благодійну лялькову виставу для школярів в приміщенні Прес-центру партії "Солідарність" (БПП). Для дітей було організовано солодкий стіл та проведено лялькову виставу "Подорож в Королівство трьох кольорів", яка, до певної міри, стала візитівкою театру Після заходу відбувся невеличкий брифінг, присвячений актуальним проблемам театрально-концертної студії, зокрема - відсутності взаєморозуміння з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА та деякими районними управліннями освіти міста Києва, що призводить до того, що театр "Добробут та Злагода", який зі своїми виставами об'їздив всю Україну, позбавлений можливості виступати в рідному місті. Гострі питання були озвучені директором театру, К.В. Богатиренком, та головою ГО ВГО ВППІ, В.Б. Петровським. Сподіваємося, що київська влада дослухається до думки киян, і єд ... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

Нижче розміщуємо статтю голови Дніпропетровської обласної організації ВГО ВППІ, яка містить особисту думку дописувача на події, що відбуваються в УКраїнському товаристві сліпих.
"Зупиніть деребан нерухомого майна громадського об’єднання незрячих громадян України!
Створена у 1933 році радянським урядом соціалістичної України громадська організація Українське товариство сліпих і до цього часу є найбільшим єдиним формуванням інвалідизованих втратою зору громадян України. Саме від цієї організації питома більшість загалу незрячих українців очікують задоволення своїх найголовніших життєво важливих потреб у зайнятості та проведенні організованого дозвілля, у недопущенні деградації особистості пересічної сліпої людини і запобіганні втрати можливостей на трудову і культурну, соціальну і фізичну реабілітацію, а, відтак, на стале забезпечення психологічної і моральної підтримки життя, деякого поліпшення матеріального становища і відновлення соціального статусу одним у напівтемряві, ... Читати далі »
Переглядів: 388 | Додав: vuppi | Дата: 16.06.2018 | Коментарі (0)

07 червня 2018 року в ТПО № 4 УТОС відбувся сольний концерт голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Борисовича Петровського, присвячений пам'яті Володимира Семеновича Висоцького, якому в 2018 році виповнилося б 80 років. Викладаємо одну з пісень, що прозвучали на цьому концерті. Відео доступно за таким посиланням. https://www.youtube.com/watch?v=uWK4HsHjqjc&t=10s
Переглядів: 347 | Додав: vuppi | Дата: 10.06.2018 | Коментарі (0)

06 червня 2018 року в Прес-центрі Солідарність-Блок Петра Порошенка, за адресою м. Київ, вул, Лаврська, 16, відбулося чергове засідання Всеукраїнського громадянського конгресу Людяності «Моя Українська земля та люди на ній». Організаторами Конгресу є такі громадські об’єднання, організації, спілки, у тому числі всеукраїнські:
-ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»
-Всеукраїнська організація «Суспільна Служба України»
-Конгрес громадських об’єднань України
-Творче об'єднання «Середовище Буття»
-Український конгрес інвалідів
Установи, заклади:
-Всеукраїнська школа персональної освіти «Славія» імені Віктора Соломенка – загальноосвітній заклад зворотної інклюзії
-Всеукраїнський експериментальний центр персональної освіти та соціалізації особистості – освітньо-реабілітаційний комплекс
Темою виступу одного зі співорганізаторів заходу, голови ГО ВГО "ВСеукраїнський парламент працездатних інвалідів" були: так звана ... Читати далі »
Переглядів: 414 | Додав: vuppi | Дата: 10.06.2018 | Коментарі (0)

З 01 по 03 червня 2018 року в місті Вінниця проходив захід "«Науково-практична конференція «Європейський досвід створення безбар`єрного середовища і перспективи його застосування в українських реаліях». Захід був організований та проводився спільно з місцевою та обласною організаціями Українського товариства сліпих.
Порядок денний заходу:
ПОРЯДОК ДЕННИЙ

01 червня 2018 року
10:00 - заїзд, вирішення організаційних питань
11:30- 12:00 – реєстрація на пленарне засідання
12:00 – 14:30 – пленарне засідання конференції. Презентація «Універсальний дизайн і розумне пристосування в Європі як запорука безбар`єрного середовища для різних нозологій інвалідності», що базується на власному матеріалі, напрацьованому ГО ВГО ВППІ, дискусія членів громадянського суспільства.
14:30 – 15:30 – кава-брейк для учасників заходу
15:30 – 18:00 – робота в тематичних групах на 3-х локаціях.
19:00 – 20:00 – вечеря
02 червня 2018 року
... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: vuppi | Дата: 10.06.2018 | Коментарі (0)

Мені, як голові ГО ВГО ВППІ та голові Громадської ради при Фонді соціального страхування України, приємно повідомити про ухвалу Київського Апеляційного адміністративного суду від 30 травня 2018 року, якою зафіксувано локальну перемогу верховенства права в Україні в особі представників громадянського суспільства, над представниками нелегітимної Громадської ради, незаконно створеної при Фонді соціального страхування України, що намагалися завадити громадськості здійснювати контроль за діяльністю Фонду соціального страхування України.
01 лютого 2018 року відбулись установчі збори по формуванню Громадська рада при Фонді соціального страхування України, де шляхом рейтингового голосування було обрано 21 особу та сформовано склад ГР ФССУ. До речі, до ініціативної групи було подано документів на 69 осіб, допущено до участі в установчих зборах – 56 осіб, в день проведення установчих зборів – зареєструвалось 50 осіб. Необхідно зазначити, що Громадська рада при фонді була створена з другої ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 353 | Додав: vuppi | Дата: 09.06.2018 | Коментарі (0)

14 травня 2018 року в Національному інформаційному агентстві "Укрінформ" ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" провів круглий стіл на тему «ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА І СУСПІЛЬСТВА ЧИ ВЕРХОВЕНСТВО ВЛАДИ ТА ІНВАЛІДНОСТІ?», присвячений 100-річчю з дня народження Якова Батюка, єдиного
незрячого солдата світу. По завершенні круглого столу ми анонсували, що резолюція буде доопрацьована протягом найближчого тижня. Однак, через велику кількість пропозицій, які надійшли до організатора заходу, обставини склалися так, що остаточний текст резолюції був узгоджений лише зараз. Безумовно, найближчими днями він буде надісланий органам законодавчої та виконавчої влади на державному та місцевому рівнях. Нижче публікуємо повний текст цієї резолюції.
РЕЗОЛЮЦІЯ круглого столу
«ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА І СУСПІЛЬСТВА
ЧИ ВЕРХОВЕНСТВО ВЛАДИ ТА ІНВАЛІДНОСТІ?»,
присвяченого 100-річчю з дня народження Якова Батюка, єдиного незрячого солдата світу (м. Київ, 14 травня 2018 ... Читати далі »
Переглядів: 304 | Додав: vuppi | Дата: 07.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 57 58 »