Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 07:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 11
З люб'язного дозволу Голови ГО ВГО ВППІ, Володимира Борисовича Петровського, публікуємо його допис щодо стихійної торгівлі і стихійних ярмарків в місті Києві
"09 квітня о 16:00 відбувся круглий стіл Комітету Громадської ради при КМДА. Не буду забирати хліб у Комітету і з приводу порядку денного, і за персоналіями. В разі бажання, ознайомитися як з порядком денним (з корекцією, внесеного під час круглого столу), так і з переліком його учасників, рекомендую на офіційних ресурсах Громадської ради при КМДА. Я хотів би загострити увагу читачів лише на третьому питанні порядку денного, а саме: "Стихійна торгівля в місті Києві". Нажаль, саме цьому питанню, в силу обставин, що склалися, було приділено незаслужено мало уваги.
Власне, поняття "стихійна торгівля" в нашому випадку є синонімом слова "позазаконна", така, що здійснюється з порушеннями, а то й з прямим нехтуванням законом. Правил функціонування стихіної торгівлі не може існувати апріорі. Для більшості мешканців Києва, (і ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

05 квітня 2019 року в приміщенні Київської міської державної адміністрації (кімната 1017) відбулося засідання Київського міського комітету доступності, членом якого є голова ГО ВГО ВППІ, Володимир Борисович Петровський. Далі - пряма мова безпосереднього учасника цього заходу:
"Бажаючих дізнатися про порядок денний і учасників цього заходу вважаю за доцільне направити до офіційних джерел Комітету доступності та КМДА. Хотів би лише сказати кілька слів щодо моїх власних вражень від засідання. Я на початку заходу мав короткий виступ, в якому, за результатами своїх пропозицій на останньому засіданні Комітету доступності і телефонної розмови по його завершенню, хотів остаточно з'ясувати, чи Міський комітет доступності компетентний вирішувати питання лише архітектурної і транспортної доступності, чи всього комплексу проблем доступності людей з інвалідністю взагалі. Нажаль, так для себе остаточно це питання і не з'ясував. А втім, питання доступності є комплексним, а отже - значно ширшим ... Читати далі »
Переглядів: 228 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

З 29 по 30 марта ГО ВГО ВППІ, за фінансової підтримки Фонду "ІСАР-Єднання" провела тренінг "Фандрейзинг для громадських організацій", учасниками якого стали голови відокремлених підрозділів ГО ВГО ВППІ та зацікавлені працівники апарату організації. Метою проведення тренінгу було ознайомлення з основними принципами фандрейзингу і пошуком джерел фінансування та розробкою фандрейзингової стратегії організації.
Завданнями тренінгу було:
1. Оцінити власну готовність до збору коштів і отримати мотивацію для цього.
2. Отримати знання про донорів та принципи взаємовідносин з ними.
3. Навчитися визначати та використовувати відповідні засоби залучення коштів.
4. Розробити фандрейзингову стратегію своєї організації.
5. Визначити основні критерії та методики оцінки ефективності розробленої стратегії.
Тренінг, який провели для учасників заходу тренери С. Чуткий та О. Зікеєв, виявився надзвичайно цікавим та пізнавальним, змістовним та таким, що спонук ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: vuppi | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)