Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 17:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 29 » Інформація про круглий стіл 27.01.2017 року
00:27
Інформація про круглий стіл 27.01.2017 року

27 СІЧНЯ 2017 року Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів, спільно з партнерськими громадськими організаціями та за інформаційної підтримки Національного інформаційного агентства «Укрінформ» провела круглий стіл «Бюджет пам`ятає про осіб з інвалідністю: особливості державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів» («Як держава потурбувалася про осіб з інвалідністю). Захід  проходив  в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. вулиця Богдана Хмельницького, 8/16, з  14:00 – 16:00.

У вступному слові головуючого були висвітлені причини, що спонукали ГО ВГО ВППІ на організацію і проведення круглого столу. 

На круглому столі були підняті наступні питання:

1. Принципи розподілу бюджетних коштів Міністерством соціальної політики України.

2. Метаморфози мінімальної оплати праці.

  1. Непромислова сфера як засіб самоідентифікації інваліда.
  2. Законодавчі нюанси фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів

5. Рівність і недискримінація обов`язкові для всіх.

На заході були присутні Сергій Іванович Болтівець, доктор наук, професор, голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми “Освіта дорослих України”; керівники та представники громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників АТО, зокрема –  Григорій Володимирович Кабанченко, Голова Громадської ради при міністерстві соціальної політики України; Олександр Леонідович Маматов, Голова Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій, Юрій Володимирович Антропов, Президент ВГОІ «Гармонія»; Сергій Бригардир, голова громадської організації «Альянс ветеранів та волонтерів АТО»;

представники організацій, що займаються питаннями, пов`язаними з антикорупційною діяльністю (Олександр Петрович Лисенко);  Лариса Володимирівна Вітковська, представник Уповноваженого з прав людини, представники ЗМІ (газет, телеканалів), громадських організацій, в тому числі – інвалідів та громадянського суспільства, в тому числі – творчих професій та наукових кіл.

На круглому столі широко обговорювався весь спектр проблем, пов`язаних з фінансовою підтримкою громадських організацій інвалідів, ветеранів і учасників АТО на всеукраїнському та місцевому рівнях. Всі пропозиції, що надійшли під час проведення заходу, а також ще надійдуть на протязі календарного тижня, увійдуть до резолюції, що буде направлена в усі органи законодавчої та виконавчої влади на всеукраїнському та місцевому рівнях: Президенту України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України, Міністерству соціальної політики, гуманітарним міністерствам і службам, органам законодавчої та виконавчої влади в місті Києві.

Пряму трансляцію круглого столу можна було подивитися на сайті Укрінформу, а за кілька днів можна буде скачати на ютюбі за посиланням "Укрінформ"

Переглядів: 444 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: