Вітаю Вас Гість!
Неділя, 28.04.2024, 19:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Круглий стіл в Укрінформі
16:32
Круглий стіл в Укрінформі

10 листопада 2015 року з 11:00 до 13:00  в приміщенні «Укрінформу» за адресою: м. Київ, вул.. Богдана Хмельницького, буд. 8\16 відбувся круглий стіл на тему «Актуальні питання незрячих в сьогоденні незалежної України», приурочена до Міжнародного дня незрячих (13 листопада), яку провела Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів».

     Під час заходу були висвітлені питання, що стосуються з соціального та юридичного захисту, освіти, реабілітації, створення безбар`єрного середовища, в тому числі – доступності до пам`яток історії та культури, для інвалідів по зору.

Порядок денний:

  1. Вступне слово – Петровський В.Б., голова ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»
  2. Міжнародний день незрячих (історична довідка) – Петровська С.Ю., керівник освітньо-культурологічного департаменту ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»
  3. Право незрячого на рівноправність: теорія і реальність – Кириченко С.І., адвокат, завідуючий юридичної консультації Адвокатського об’єднання «Дніпропетровська обласна колегія адвокатів»
  4. Як подолати в темряві бар`єр «безбар`єрності» - Петровська С.Ю.
  5. Соціальний захист незрячих – імітація – Турський В.М., заслужений юрист України
  6. Чи не муляють темні окуляри громадянському суспільству - Богатиренко К. В., директор Театрально-концертної студії інвалідів "Добробут та Злагода"
  7. Заключне слово  (підсумки) – Петровський В.Б.

В заході взяли участь представники Українського товариства сліпих, Міністерства соціального захисту, Київського міського фонду соціального захисту інвалідів, Київської обласної колегії адвокатів та інших.

За підсумками заходу було напрацьовано резолюцію.

Переглядів: 465 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: