Вітаю Вас Гість!
Неділя, 28.04.2024, 06:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Навчальний семінар-практикум 26-28 червня 2015 року
14:57
Навчальний семінар-практикум 26-28 червня 2015 року

З 26 по 28 червня 2015 року ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" провела захід за кошти державного бюджету України (фінансова підтримка ВГО інвалідів та ветеранів з державного бюджету України) під назвою

Навчальний семінар-практикум

для центрального апарату (м. Київ), обласних і місцевих організацій ГО ВГО ВППІ  «Стратегічне планування діяльності неприбуткових організацій».

В заході взяли участь

  1. ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» - 3 особи
  2. КМБФ «Інтеграція» - 1 особа
  3. Відокремлені підрозділи ГО ВГО ВППІ обласного підпорядкування - 25
  4. Відокремлені підрозділи ГО ВГО ВППІ місцевого підпорядкування - 21. Загальна кількість учасників - 50 осіб, з них 31 особа з інвалідністю.

Під час проведення заходу керівникам відокремлених підрозділів обласного і місцевого рівня були надані теоретичні знання та навички ведення бухгалтерського обліку та бухгалтерської звітності неприбуткової організації, стратегічного планування діяльності організації, законодавчої бази та змін в законодавстві, на підставі яких діє неприбуткова громадська організація. Вони були ознайомлені зі змінами та нововведеннями вітчизняного законодавства, що регламентує діяльність неприбуткових громадських організацій та отримали теоретичні знання і навички, що дозволять їм самостійно здійснювати стратегічне планування діяльності очолюваних ними відокремлених підрозділів. Також було проведено практичні заняття з закріплення отриманих навичок, в тому числі - зі стратегічного планування відокремлених підрозділів. Було змодельовано кілька типових ситуацій, що виникають в процесі діяльності відокремленого підрозділу та запропоновано учасникам заходу знайти можливі виходи з цих ситуацій, а також докладно досліджено типові помилки, позитиви і негативи різних рішень. 

По завершенні офіційної частини заходу силами його учасників відбувся невеличкий імпровізований концерт і спілкування продовжилося в невимушеному, неформальному руслі. 

Переглядів: 503 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: