Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 12:01
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 30
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 14 березня 2018 р. N 197, Київ
Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах
Відповідно до пункту 8 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України від 6 грудня 2016 р. N 1774-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Затвердити Порядок надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, що додається.
2. Установити, що фінансування витрат, пов'язаних з наданням пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, здійснюється за рахунок місцевих бюджетів відповідно до підпункту "ґ" пункту 3 частини першої статті 91 Бюджетного кодексу України. < ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: vuppi | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)

Кілька днів тому ми обіцяли не лише розмістити на своєму сайті Постанову «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах» (далі – Постанова) і Порядок надання пільг в готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах (надалі – Порядок), але й прокоментувати її, розпочавши тим самим обговорення цих документів.
Почнемо з Постанови «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах» (далі по тексту – Постанова). Якщо оцінювати її з глобальної, узагальнюючої точки зору, то ця Постанова, по суті, є кроком до розвалу країни. Спробую обґрунтувати свою думку. Нині Україна є унітарною, а не федеративною державою з усіма витікаючими з цього наслідками. Але, судячи з духу і букви Постанови, наві ... Читати далі »
Переглядів: 1385 | Додав: vuppi | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (6)