Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 17:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 19
18 травня 2021 року з 16:00 до 18:00 в приміщенні Київської міської державної адміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Інституалізація і державна підтримка створення установ з соціальної адаптації осіб, що звільняються з місць позбавлення волі, як вагома складова безпеки суспільства», співорганізатором якого є очолюваний гооловою ГО ВГО ВППІ, Володимиром Борисовичем Петровським Комітет з питань соціальної політики Громадської ради при КМДА.
Під час заходу було здійснено презентацію проєкту Центру надання соціальних послуг для осіб, що звільняються з місць позбавлення волі та суб’єктів пробації.
В заході взяли участь представники Міністерства юстиції України, Департаменту з питань виконання кримінальних покарань, Міністерства соціальної політики, Міністерства молоді та спорту, ДУ «Центр пробації», Центрів з надання безоплатної правової допомоги, Спостережних комісій при КМДА, КОДА, Душпастирської Ради, Громадських рад при Комітеті Верховної ради з питань соціальної по ... Читати далі »
Переглядів: 132 | Додав: vuppi | Дата: 19.05.2021 | Коментарі (0)

В рамках презентації збірки «Зіркові казки» та двотомника «Зіркові казки на дитячих долоньках» в Київській школі-інтернаті № 5 відбулася творча зустріч школярів з одним з авторів, чиї казки увійшли до двотомника – Геннадієм Горовим. Геннадій Горовий є надзвичайно талановитим поетом та прозаїком, справжнім універсалом, який пише поетичні та прозові твори для дітей і для дорослих, першим в Україні тотально незрячим телеведучим, учасником проектів «Світло для друга» і «Небо для вільних-2013» (масовий стрибок незрячих з парашутом на морську воду) та головою Київської обласної організації ГО ВГО ВППІ.
Творча зустріч була надзвичайно цікавою та емоційною. Геннадій Володимирович декламував власні вірші та загадки для дітей, розповідав про цікаві випадки зі свого життя. Його виступ викликав цілий шквал запитань маленьких слухачів. Хочемо подякувати Геннадію Володимировичу Горовому за надзвичайно цікавий захід та сподіваємося, що він буде не останнім.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 128 | Додав: vuppi | Дата: 19.05.2021 | Коментарі (0)

17 травня 2021 року відбулася презентація збірки "Зіркові казки", видання якої було здійснено ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю» за фінансової підтримки Київської міської державної адміністрації в особі Департаменту суспільних комунікацій, спільно з ГО «Право вибору» та його ПОГ «СоцІнтел» (м. Харків), а також повної двотомної версії збірки під назвою «Зіркові казки на дитячих долоньках, ініціаторами і виконавцями підготовки якої були ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю», ГО «Право вибору» та його ПОГ «СоцІнтел» (м. Харків). Книги було презентовано учням Київської школи-інтернату № 5 та подаровано шкільній бібліотеці.
Переглядів: 112 | Додав: vuppi | Дата: 19.05.2021 | Коментарі (0)