Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 17:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Чотириденний навчальний освітньо-просвітницький марафон «Права людей з інвалідністю в Україні»
22:18
Чотириденний навчальний освітньо-просвітницький марафон «Права людей з інвалідністю в Україні»
Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів розпочинає чотириденний навчальний освітньо-просвітницький марафон «Права людей з інвалідністю в Україні», присвячений аналізу стану дотримання прав людей з інвалідністю, відповідно до засад Конвенції про права людей з інвалідністю та норм чинного законодавства України.
Марафон розпочнеться 28 вересня 2018 року з круглого столу на тему ««Захист людей з інвалідністю: усвідомлення, дотримання і виконання норм міжнародного права державою, об’єднаннями громадян і та самими людьми з інвалідністю», який проходитиме з 11:00 до 13:00 в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16
Також в рамках марафону з 30 вересня 2018 року по 01 жовтня 2018 року відбудеться «Навчальний семінар-практикум для керівного складу ВГО ВППІ «Юридично-правові аспекти та практичні засади діяльності об`єднань громадян», який дасть можливість представниками керівного складу відокремлених підрозділів організації з усіх областей України та активним членам ГО ВГО ВППІ ознайомитися з чинним законодавством України, яке стосується діяльності об’єднань громадян, в тому числі – громадян з інвалідністю, розглянути теоретичні і практичні аспекти створення таких об’єднань та їх діяльності. Навчальний процес внутрішнього заходу для членів ГО ВГО ВППІ та представників відокремлених підрозділів з областей і міст України проходитиме в форматі 4-х тематичних груп: юристи, керівники відокремлених підрозділів, бухгалтери, актив відокремлених підрозділів.
Підсумковий пленарний захід, в рамках «Навчального семінару-практикуму для керівного складу ВГО ВППІ «Юридично-правові аспекти та практичні засади діяльності об`єднань громадян» відбудеться в форматі круглого столу 01 жовтня 2018 року в Гуманітарному корпусі Національного педагогічного університету імені М. Драгоманова (м. Київ, вул. Тургенівська, буд. 8\144-й поверх, Зал Колекцій), з 13:00 до 15:00. Початок реєстрації о 12:30.
01 жовтня 2018 року під час круглого столу будуть розглянуті і прокоментовані законодавчі норми, на підставі яких працюють об’єднання громадян, в першу чергу – об’єднання громадян-інвалідів, Учасники будуть ознайомлені з практикою, з якою на сьогоднішній день зіштовхуються в своїй діяльності об’єднання громадян, будуть надані практичні поради щодо поточної діяльності, бухгалтерської звітності, особливостей співпраці з органами влади та іншими представниками громадянського суспільства.
Передбачений час на запитання, які хвилюють кожну конкретну громадську організацію, її керівника чи члена організації. Поради будуть надані юристами, правниками та особами, які мають практичний досвід здійснення такої діяльності. Під час кави-брейк, яка запланована після завершення офіційної частини, у учасників заходу буде можливість більш детально обговорити проблеми кожної громадської організації.
Бажаючих взяти участь просимо врахувати специфіку діяльності Національного педагогічного університету імені Драгоманова, в якому діє пропускна система, і завчасно повідомити про кількість учасників та їх прізвища, щоб організатори круглого столу могли попередньо надати список тих, хто візьме участь в заході.
Співорганізаторами заходу є: ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ВП «Київська міська організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ВП «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ВП «Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів».
Запрошуємо всіх бажаючих стати гостями наших заходів!
Переглядів: 265 | Додав: vuppi | Теги: Чотириденний навчальний освітньо-пр, ГО ВГО ВППІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: