Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 16:01
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2024 » Березень » 14 » До другої річниці повномасштабного вторгнення
22:10
До другої річниці повномасштабного вторгнення
24 лютого 2024 року… Друга річниця повномасштабного вторгнення рашистської імперії в Україну. В цей день два роки тому на мирні українські міста впали перші ворожі снаряди та бомби, заридали рідні над першими загиблими, до кордонів рушили перші біженці.
Так, на той час протягом майже восьми років війна тліла на сході країни, але розум відмовлявся осягнути, що вона може роззявити пащеку, аби остаточно перемолоти Україну своїми щелепами. Бо є речі, які непідвладні розуму.
Між тим кривавий тиран з сусідньої країни, що називала себе братньою, вже готувався зробити останній, як йому вбачалося, крок й остаточно підкорити Україну та українців. Та, завдяки мужності, силі духу та незламності синів і дочок нашої країни, його загарбницьким мріям не судилося здійснитися. Кров, сльози та руїна йшли рука об руку з рашистськими загарбниками, а за ними залишалася чорна, як горе, випалена земля… Хай ця земля стане битим склом для тих, хто прийшов до нас зі зброєю, а їхні імена будуть прокляті навіки, як і ім’я їхнього недофюрера!
Я вже показував цю пісню, однак мені хотілося б показати її знов, аби ми не забували, якою ціною оплачений кожен метр української землі, яку ціну платять тут і зараз наші незламні захисники. Нагадаю лишень, що я написав її 2 березня 2022 року, коли Україна та світ ще не знали про військові злочини росії в Бучі, Бородянці та на інших тимчасово окупованих територіях.
Вірю, всіх, хто причетний до військових злочинів, тоді чи зараз, наздожене тричі заслужена ними кара. І буде ця кара невідворотною та жорстокою.
Слава Україні! Героям слава!
Свідомо викладаю пісню «Шлях до Голгофи» не в ютубному варіанті, оскільки він, через «занадто чутливі кадри» блокується ютубом.
https://www.youtube.com/watch?v=9SYejTHLUBM&list=PL42ogNbX1AIpwuL-7qifFO_YIQ-omXU6g&index=25
Переглядів: 24 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: