Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 16:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Круглий стіл в Дніпровському районі Києва
16:38
Круглий стіл в Дніпровському районі Києва

      ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», спільно з громадською  радою при Дніпровській  в м. Києві РДА, провела круглий стіл з питань доступності інвалідів до об`єктів життєдіяльності, присвячений Міжнародному дню інвалідів (03 грудня).

    Заходи відбувся 02 грудня 2015 року в приміщенні Дніпровської РДА (актова зала) з 10:00 до 13:00 (початок реєстрації о 9:30). Адреса проведення заходу: м. Київ, бульвар Праці,1/1, Дніпровська районна в м. Києві державна адміністрація, актова зала.  

В заході взяли участь представники профільних управлінь та відділів Дніпровської в м. Києві адміністрації, громадські організації районного рівня, всі зацікавлені особи. 

     Під час круглого столу були висвітлені питання, що стосуються соціального захисту і підтримки осіб з інвалідністю, створення безбар`єрного середовища для інвалідів в усіх сферах їх життєдіяльності, в тому числі – доступності до пам`яток історії та культури. Було здійснено презентацію європейської доступності для інвалідів різних нозологій. За підсумками заходу напрацьовано резолюцію

 

Переглядів: 459 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: