Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 01:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 28 » Лекція "Алгоритм проведення громадської експертизи для громадських рад"
14:09
Лекція "Алгоритм проведення громадської експертизи для громадських рад"
26 травня 2021 року о 13.00 год у приміщенні громадського хабу VCENTRI HUB, за адресою: вул. Володимирська, 51-б Департаментом суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації було організовано і проведено лекцію "Алгоритм проведення громадської експертизи для громадських рад".
Учасники заходу, серед яких був присутній (як голова Комітету з питань соціальної політики Громадської ради при КМДА) і голова ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", Володимир ПЕТРОВСЬКИЙ, отримали надзвичайно цікаву та корисну інформацію щодо особливостей проведення громадської експертизи для членів громадських організацій та для громадських рад, а також про алгоритм та покрокові етапи проведення згаданої громадської експертизи.
За підсумками проведеної лекції слухачі отримали сертифікат.
Хочу подякувати Департаменту суспільних комунікацій КМДА, як організатору заходу, за своєчасну реакцію на потреби та запити громадянського суспільства щодо максимального сприяння даною лекцією практичного впровадження одного з найдієвіших інструментів контролю за діяльністю органів влади – громадської експертизи.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 123 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: