Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Науково-практична конференція "Українське законодавство про права і обов`язки інваліда"
15:39
Науково-практична конференція "Українське законодавство про права і обов`язки інваліда"

З 24 по 26 липня 2015 року ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" провела захід "Науково-практична конференція «Українське законодавство про права інваліда» за кошти державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів та ветеранів. В рамках заходу було проведено круглий стіл «Чи є життєдіяльність інвалідів безбар`єрною?», що проходив в приміщенні Дарницької в місті Києві РДА.

Конференція присвячена висвітленню та аналізу реального стану проблем життєдіяльності інвалідів і напрацюванню механізмів та кроків для подолання цих проблем. Потреба в проведенні такої конференції зумовлена тим, що, в силу цілого ряду об`єктивних і суб`єктивних  причин, як в Україні в цілому, так і на місцях, життєдіяльність інвалідів поки що не є безбар`єрною.

Перший день конференції «Українське законодавство про права і обов`язки інваліда» був присвячений проведенню круглого столу на тему «Чи є життєдіяльність інвалідів безбар`єрною» з метою напрацювання дієвих рекомендацій для подолання існуючих бар`єрів як в суспільстві, так і в навколишньому середовищі. За підсумками круглого столу в рамках конференції було прийнятий проект резолюції

Другий день конференції «Українське законодавство про права і обов`язки інваліда» (25 липня 2016 року)  був повністю присвячений діяльності  робочих груп, що обговорилиь найактуальніші проблеми українського законодавства, яке регламентує різні аспекти життєдіяльності інвалідів.

Третій день конференції «Українське законодавство про права і обов`язки інваліда» (26 липня 2016 року)  був присвячениий підбиттю підсумків діяльності робочих груп та  напрацюванню повного тексту резолюції заходу. Також в рамках заходу було проведено вибірковий моніторинг доступності історичних пам`яток м. Києва для інвалідів різних нозологій та тематичну екскурсію "Величне місто Ярослава" для осіб з вадами зору.

Переглядів: 412 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: