Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 23:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 20 » Навчальний семінар-практикум 16-17 квітня 2016 року
22:10
Навчальний семінар-практикум 16-17 квітня 2016 року

16-17 квітня 2016 року ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики провела "Навчальний семінар-практикум для центрального апарату (м. Київ), обласних і місцевих організацій ГО ВГО ВППІ  «Залучення донорських і спонсорських коштів: теорія і практика»  (місце проведення: м. Київ)

В проведенні заходу взяли участь члени ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», КМБФ "Інтеграція", представники відокремлених підрозділів ГО ВГО ВППІ обласного та місцевого підпорядкування.

Захід проводився з метою навчання інвалідів та фізично здорових осіб, що є керівниками  структурних одиниць ВГОІ ВППІ на місцевому та обласному рівнях для надання фахової, кваліфікованої допомоги інвалідам на місцях. Це - друга частина циклу з 4-х заходів, що передбачає навчання керівників структурних одиниць методичним та практичним аспектам залучення донорських і спонсорських коштів.

В ході проведення заходу його учасники  були ознайомлені зі змінами та нововведеннями вітчизняного законодавства, що регламентує діяльність неприбуткових громадських організацій передбачає навчання керівників структурних одиниць методичним та практичним аспектам залучення донорських і спонсорських коштів, а також зі змінами та нововведеннями в фінансовій звітності та бухгалтерській документації неприбуткових організацій.

Кваліфіковані тренери ознайомили учасників семінару-практикуму з методиками роботи зі спонсорськими і донорськими організаціями та принципами написання проектів з метою отримання донорських і спонсорських коштів від донорських організацій різних рівнів та форм власності.

Було проведено практичні заняття з закріплення навичок складання проектів з метою отримання донорських і спонсорських коштів від донорських організацій різних рівнів та форм власності, в ході яких змодельовано кілька типових ситуацій, що виникають в процесі діяльності відокремленого підрозділу. Учасникам заходу було запропоновано знайти можливі виходи з цих ситуацій, а також докладно досліджено типові помилки, позитиви і негативи різних рішень. 

 

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 543 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: