Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 07:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Назустріч один одному
14:20
Назустріч один одному

18 січня 2014 року Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнського профспілку  працездатних інвалідів в межах програми «Суспільство соціальної взаємодії та підтримки» разом з Дніпропетровським театрально-художнім коледжем провела благодійно-просвітницький захід в Дніпропетровському дитячому будинку – інтернаті, який надає послуги дітям від 4 до 18 років з ДЦП, вродженими аномаліями розвитку та придбаними дефектами опорно-рухового апарату. Координатор проекту – голова Дніпропетровської обласної організації ВГО ВППІ Кириченко Сергій Іванович.

Мета заходу: через обмін результатами творчих досягнень та спілкування звернути дітей нашого суспільства обличчям один до одного.    

Студенти 3 курсу театрального коледжу під керівництвом режисера-педагога Самохвалової О.І. та викладача майстерності актора з лялькою Албатової Є.М. саме для дітей з обмеженими можливостями підготували лялькову виставу та концерт.

Діти – учні будинку-інтернату продемонстрували свої творчі досягнення – малюнки, рукоділля тощо, а також вокальні здібності.

Крім того, викладач майстерності актора з лялькою Албатова Є.М. за допомоги студентів провела  «майстер клас», у якому в ігровій формі, показуючи вправи з кістями рук, активно задіяла дітей, незважаючи на обмеження їх можливостей. Ця частина заходу викликала у дітей особливе захоплення та залишила незабутнє враження.

Наприкінці заходу студенти коледжу від імені Всеукраїнської               громадської організації «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та Дніпропетровської обласної організації вручили дітям з обмеженими фізичними можливостями новорічно - різдвяні  подарунки. Задоволеними лишилися усі!

Переглядів: 480 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: