Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 08:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 12 » Новий склад Громадської ради при КМДА
16:17
Новий склад Громадської ради при КМДА
05 червня 2019 року відбулися установчі збори Громадської ради при Київській міській державній адміністрації. З числа більш ніж 200 претендентів було обрано 50, які будуть представляти київську громаду. І, хоча документи установчих зборів ще чекають на підпис Київського міського голови, хотілося б поздоровити Голову ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», В.Б. Петровського, з обранням до складу Громадської ради при КМДА.
По закінченні установчих зборів В.Б. Петровський дав невеличке інтерв’ю, в якому, зокрема, зазначив: «Я запрошую всіх представників громадянського суспільства, які зацікавлені у вирішенні численних питань соціальної сфери в місті Києві (а саме в цій галузі я планую працювати у складі Громадської ради), долучатися до діяльності Громадської ради в якості експертів, консультантів тощо. Сподіваюся на те, що спільними зусиллями ми зможемо впливати на соціальну політику на рівні міста Києва».
Принагідно хочемо зазначити, що ГО ВГО ВППІ висловлює щиру подяку голові Громадської ради при Дніпровській в місті Києві РДА за надані ним фотографії заходу
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 220 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: