Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 12:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Новини наших партнерів: КМБФ "Інтеграція"
14:22
Новини наших партнерів: КМБФ "Інтеграція"
07 грудня 2020 року в Малій конференц-залі Національної Академії наук відбувся відкритий захист реалізованого проекту «Знання власної історії та культури – шлях до національної самоідентичності», Київського міського благодійного фонду «Інтеграція», який є постійним партнером ГО
ВГО ВППІ. Захід був реалізований за напрямком «Сприяння заходам, спрямованим на поліпшення спортивного, культурного та просвітницького розвитку мешканців міста Києва, за фінансової підтримки Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації. Метою написання і, відповідно, виконання проекту є формування національної самосвідомості, самоідентичності та патріотизму киян, зокрема – людей з інвалідністю та інших представників малозахищених верств населення нашого міста через освітньо-просвітницьку діяльність засобами історії, культури і мистецтва.
Проект є надзвичайно актуальним, адже значна кількість громадян України, в силу тих чи інших причин, не знає історії власної країни, її культури, лише теоретично знайома з українським національним мистецтвом. В той же час, сучасне життя є настільки складним і, головне – дорогим, що після здійснення витрат, що забезпечують елементарні потреби життєдіяльності, більшість наших співгромадян вже не має коштів для елементарних культурних потреб. Лекції, екскурсії, в тому числі – в інше місто, концерти та театр займають в нашому житті все менше місця, адже вони просто не по кишені пересічному громадянину, а надто – дитині або підлітку з малозабезпеченої чи багатодітної родини, або з родини переселенців, людині в з інвалідністю та людям пенсійного віку.
В рамках проекту були проведені екскурсії, в тому числі – виїзні одноденні, до інших міст України), лекції та лекції-демонстрації, що доповнювали і до певної міри ілюстрували почуте учасниками екскурсій, а також Студія-майстерня декоративно-ужиткового мистецтва «Мистецька світлиця», виставка-демонстрація робіт учасників студії-майстерні декоративно-ужиткового мистецтва і, як власний внесок організації – соціальний фотопроект.
Проект викликав величезну зацікавленість як з боку його учасників, так і з боку інших киян, які не були задіяні в ньому. Тож сподіваємося на те, що він буде продовжений в наступному році.
КМБФ «Інтеграція» висловлює щиру подяку всім учасникам проекту, а також Департаменту суспільних комунікацій КМДА за фінансову підтримку, надану проекту і всебічну підтримку та допомогу під час його виконання.
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 178 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: