Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 15:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2024 » Березень » 14 » Презентація Світлани Петровської в Академії патрульної поліції, 29.02.24
22:17
Презентація Світлани Петровської в Академії патрульної поліції, 29.02.24
29 лютого 2024 року Світлана Петровська, голова Департаменту з питань освіти та культури ВГО ВППІ, провела презентацію в Академії патрульної поліції:
В останній день зими я мала честь презентувати нашу з Володимиром Петровським книгу «Григорій Сковорода. Той, чия совість як чистий кришталь» в бібліотеці Академії патрульної поліції (Київ). Трохи розповіла слухачам Академії про Григорія Сковороду, про те, чому численні ідеї Григорія Савича сьогодні є надзвичайно актуальними й злободенними, а також про історію створення нашої книги.
По завершенні презентації, враховуючи, що в бібліотеці Академії саме діє виставка робіт викладачів та студентів Опішненського керамічного коледжу, розповіла слухачам Академії про те, яким є повний цикл роботи над гончарним виробом, якими є традиційні кольори та орнаменти опішненської кераміки, про видатних майстрів села Опішне, а також про те, як і коли був створений Національний музей-заповідник українського гончарства Опішному. Приємно, що лекція зацікавила учасників і викликала велику кількість запитань, на які я з задоволенням відповіла. Приємним бонусом для присутніх виявилася можливість випробувати тональності свистунців з нашої приватної колекції, яку ми з Володимиром Петровським збираємо вже понад 40 років. Основою цієї колекції є свищики, створені опішненською майстринею Ганною Діденко.
Дякую Оксані Вінтерле за запрошення, а всім учасникам презентації та лекції – за цікавість до української історії
Переглядів: 31 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: