Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 18:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Вересень » 20 » Презентація "Зіркових казок" в ЛЬвівській спеціальній школі № 100
12:33
Презентація "Зіркових казок" в ЛЬвівській спеціальній школі № 100
14 вересня 2021 року в Львівській спеціальній щколі № 100 (директор Ірина Ярославівна Костецька) було презентовано книгу "Зіркові казки», видану за ініціативи ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та за фінансової підтримки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), видавцем якої було ТОВ «Видавництво «Саміт-книга». Підготовку й адаптацію збірок рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, а також друк книги було здійснено ПОГ «Соцінтел» Громадської організації «Право вибору» (м. Харків, керівник – Валентина Бутенко).
Цього разу «Зіркові казки» оселилися в чудовій, щойно відремонтованій, бібліотеці, в якій приємно пахне фарбою та новими книжками, а дизайн задовольнить найвибагливіший смак. В ній багато яскравих книжок, надрукованих як звичайним ширфтом, так і шрифтом Брайля, серед яких ми побачили і видання «Зіркові казки або Історії, що допомагають вірити та жити», з якого розпочався проект «Зіркові казки». Одразу ж книга «познайомилася» з першим своїм читачем і дуже його зацікавила.
Тож залишається ще раз, вже вкотре, подякувати всім, хто долучився до видання цих чудових книжок і побажати чудових вражень тим, хто буде їх читати.
Переглядів: 121 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: