Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 07:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 27 » Сьомий поетичний конкурс-фестиваль "Поетичний рушник" повідомляє про свій початок
20:02
Сьомий поетичний конкурс-фестиваль "Поетичний рушник" повідомляє про свій початок

КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ “ПОЕТИЧНИЙ РУШНИК – 2017”

 

    Обухівська  міська  рада спільно з ВГО “Народна  академія творчості інвалідів” та КОО ВГО “Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів” з приємністю повідомляє  про початок  Сьомого поетичного конкурс-фестивалю для людей з обмеженими  фізичними можливостями “Поетичний рушник”. 

    Фестиваль присвячений пам'яті відомого українського поета Андрія Самійловича  Малишка. За час свого існування він згуртував чимало споріднених творчих душ з різних міст, сіл, селищ України. Дав можливість заявити про себе тим, у кому іноді не підозрювали митця навіть найближчі сусіди. Лауреати мали змогу брати участь у майстер-класах, друкуватися в колективних збірниках, виступати зі своїми творами на радіо… Без сумніву такі успіхи тішили засновників фестивалю. Вони розуміли, що справа дійсно хороша і затребна. Тож було прийнято рішення: незважаючи ні на які чисельні життєві проблеми, котрі нині переживає наша країна, Сьомий “Поетичний рушник” має обов’язково відбутися.

    Ми охоче вітатимемо серед учасників “Поетичного рушника” жителів Львова і Дніпропетровська, Тернополя і Харкова, Івано-Франківська та Одеси  – одним словом, територія нашого фестивалю обмежується лише територією нашої держави. Тож, якщо ви любите писати і маєте бажання поділитися своїми творами із  зовнішнім світом, наш захід саме для вас! Не соромтеся й не вагайтеся.  Натомість уважно ознайомтесь із положенням фестивалю, складіть необхідний  конкурсний пакет і відправте його за адресою, що вказана у тому ж таки  положенні. Приєднуйтесь самі, залучайте рідних, друзів та просто знайомих.  Гостинна Обухівська земля буде рада кожному віршотворцю.

    Ви матимете змогу отримати об'єктивну оцінку ваших поезій. Якщо поталанить  увійти до когорти переможців, отримаєте запрошення на фінальну частину, де  зможете почути вірші інших переможців та почитати власні. Зможете  познайомитись із організаторами заходу, членами журі та своїми  колегами-конкурсантами і можливо знайдете співзвучну своїй душу на довгі  роки щирої дружби та співпраці. Хороший настрій, тривале натхнення, творчий зріст, нові  друзі та нові можливості – все це і багато іншого може принести вам,  шановний майбутній учаснику, наш скромний захід.

    І пам’ятайте, участь у фестивалі “Поетичний рушник” – безкоштовна. Якщо ви почуєте від когось про необхідність внесення певної грошової суми задля участі у фестивалі, обов’язково повідомте про такий випадок організаторів.

Переглядів: 489 | Додав: Kuratornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: