Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 13:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Вересень » 17 » ВІдкриття Міжнародного Тижня освіти дорослих УКраїни, 11 вересня 2021 року
20:31
ВІдкриття Міжнародного Тижня освіти дорослих УКраїни, 11 вересня 2021 року
11 вересня 2021 року відбувся концерт "Українська історія словами пісні". Цим концертом відкрився ХХ11 Тиждень освіти дорослих України, який щорічно проходить в нашій державі з 11 по 18 вересня під егідою ЮНЕСКО. Захід розпочався з "Пісні Мойсея" (слова і музика Ігоря Жука) у виконанні голови ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалілдів" Володимира Борисовича Петровського.
24 серпня 2021 року Україна відзначила 30-ту річницю Незалежності. Нажаль, реальної незалежності, не лише як держави, а й, що наприкріше, в свідомості переважної більшості громадян, досі не існує. Мойсей 40 років водив іудеїв по пустелі, і зовсім не тому, що заблукав в ній. Десь, в дорозі до справжньої свободи, заблукало й українське суспільство разом з державою. І скільки років нам ходити по умовній пустелі, залежить в першу чергу від нас самих. Пісня Ігоря Жука - це не зовсім бібілійний сюжет. Ця пісня про нас з вами. Тож вслухайтеся в слова й замисліться над ними. Бо, щоб зробити правильний вибір, необхідно зробити правильні висновки. Саме тому концерт, який відкривав Тиждень освіти дорослих, був розпочатий Володимиром Петровським саме з цієї пісні.
Переглянути пісню у виконанні Володимира Петровського можна за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=t0chml0O9a0
Переглядів: 127 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: