Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 22:49
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Листопад » 30 » Віртуальна екскурсія музеями Сковороди для київських школярів 01 грудня 2022 року
15:31
Віртуальна екскурсія музеями Сковороди для київських школярів 01 грудня 2022 року
01 грудня 2022 року об 11:00 в ЗОСШ № 138 Шевченківського району міста Києва (вул. Січових Стрільців, 27) відбудеться віртуальна екскурсія музеями Григорія Сковороди в Україні для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл міста Києва і Київського міського будинку дитячої та технічної творчості. Захід проходитиме в рамках Всеукраїнського партнерського фестивалю "Сковородинське коло" до 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди (авторський проект Наталії Веселицької «Міст єднання». Співорганізаторами заходу є Володимир ПЕТРОВСЬКИЙ, голова Всеукраїнської ГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та ЦБС Голосіївського району міста Києва.
Григорій Савич Сковорода, всесвітньовідомий український філософ-мандрівник, педагог, поет, музикант мав значний вплив на сучасників та збагатив світову скарбницю філософії, педагогіки, поезії. .
Урочисті заходи з нагоди 300-річчя Г. С. Сковороди проводяться в Україні відповідно до Постанови Верховної Ради України від 04.11.2020 р. № 973-ІХ «Про відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Савича Сковороди».
Учасники заходу зможуть побачити фотопрезентацію «Той, чия совість як чистий кришталь» (Віртуальна екскурсія музеями Григорія Сковороди в Україні), що базується на авторських світлинах, зроблених під час відвідування цих музеїв, а також почути про життєвий шлях мандрівного філософа та цілісну філософську систему, побудовану ним.
Захід проведуть історик, культуролог, мистецтвознавець, заслужений працівник культури України, Світлана Петровська, та історик, громадський діяч, голова ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Володимир Петровський
І хай військові дії на території України вносять певні корективи до програми святкових заходів, ми пишаємося історією та культурою нашої держави, а також Григорієм Сковородою, видатним філософом, який є невід’ємною складовою цієї культури.
Запрошуємо всіх бажаючих бути гостями заходу. Вхід вільний
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 82 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: