Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 19:17
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 12 » Захід 06-08 червня 2019 року
09:11
Захід 06-08 червня 2019 року
ПРЕС-РЕЛІЗ
З 06 по 08 червня 2019 року в місті Хмельницькому Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ГО ВГО ВППІ), за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики та Фонду соціального захисту інвалідів, та за організаційної підтримки ВП «Хмельницька обласна організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ВП «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Хмельницька ТПО Українського товариства сліпих проводять плановий захід «Творчий семінар майстрів художнього слова та пісенної майстерності «З живого джерела».
Пріоритетним завданням, на вирішення якого спрямовано проведення заходу, є реабілітація та соціалізація людей з інвалідністю засобами культури і мистецтва. Захід проводиться з метою сприяння процесам реабілітації та соціальної адаптації інвалідів засобами культури і мистецтва.
Очікувані результати заходу: Демонстрація рівня фаховості і підготовки в поетичній і музичній майстерності, корегування знань і вмінь, літературних і музичних вокальних навичок; підвищення рівня майстерності і підготовки людей з інвалідністю, які займаються літературною, поетичною, музичною, вокальною творчістю через майстер-класи.
Під час заходу також будуть проведені майстер-класи для його учасників, як колективні, так і індивідуальні, презентований П’ятий Всеукраїнський (відкритий) фестиваль творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця» і здійснюватиметься попередній відбір його учасників.
Пленарна частина заходу «Творчий семінар майстрів художнього слова та пісенної майстерності «З живого джерела» відбудеться 07.06.2019 року за адресою: м. Хмельницький, вул.. Будівельників, 22.
Шановні учасники заходу! За вашими численними заявками працюватимуть додаткові групи за індивідуальними програмами в містах Кам'янець-Подільський (група № 3, керівник групи – Богатиренко Костянтин Вікторович, актор і художній керівник Театрально-концертної студії інвалідів «Добробут та Злагода) та в містах Славута й Шепетівка (група № 4, контактний телефон: 050-588-00-71). Під час майстер-класів буде здійснюватися попередній перегляд творчого доробку бажаючих взяти участь в П'ятому Всеукраїнському фестивалі творчості людей з інвалідністю "Неспокій серця".
Щасливі повідомити Вас, що нами попередньо запланована оглядова екскурсія по місту Кам'янець-Подільський, яка має відбутися по завершенні основної програми заходу, 08 червня 2019 року

Запрошуємо Вас взяти участь в нашому заході.

Наші контактні телефони: 223-13-29; 066-713-10-20, 093-970-75-70 – Володимир Борисович; адреса для листів: 02121, м. Київ-121, вул. Вербицького, б. 11, кв. 191; e-mail: vuppi@ukr.net; web: vuppi.at.ua
Переглядів: 223 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: