Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 11:02
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 8 » Захід «Науково-практична конференція «Право інваліда на працю: можливості і реалії працевлаштування, зокрема за професійною ознакою-2»
13:56
Захід «Науково-практична конференція «Право інваліда на працю: можливості і реалії працевлаштування, зокрема за професійною ознакою-2»

ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ  «Київська міська організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», Відокремлений підрозділ «Дарницька місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України, 09-11 вересня 2017 року організовують і проводять плановий захід «Науково-практична конференція «Право інваліда на працю: можливості і реалії працевлаштування, зокрема за професійною ознакою-2».

Метою конференції є не лише ознайомити його учасників з законодавчими актами, які регламентують процес працевлаштування осіб з інвалідністю в нашій державі, але й показати на реальних прикладах можливості та перспективи їх працевлаштування, а також сприяти працевлаштуванню осіб з інвалідністю різних нозологій,  реалізації і захисту їх трудових прав, що в подальшій перспективі дозволить  створити в Україні суспільство рівних прав та рівних можливостей для всіх громадян цього суспільства.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в пленарній частині конференції, яка відбудеться 11 вересня 2017 року з 10:30 до 18:00 в приміщенні Колонної зали Київської міської державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик,  36, Колонна зала КМДА.  Початок реєстрації о 10:00. 

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:

Практичні можливості трудової реабілітації осіб з інвалідністю. Доповідачі – фахівці-інваліди

Пенсійна реформа і її вплив на трудову реабілітацію осіб з інвалідністю. Доповідь представника Міністерства соціальної політики України.

Значення і вплив медичної реформи на працевлаштування інвалідів, їх трудову реабілітацію і  їх подальшу продуктивну життєдіяльність. Доповідачі – запрошені представники Міністерства охорони здоров`я та Київського міського управління охорони здоров`я.

Обмін думками щодо Постанови Кабінету Міністрів України № 1010 від 08.08.2007

«Про затвердження Порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів» в контексті перспектив і можливостей працевлаштування осіб з інвалідністю.

Реальні можливості органів державної влади забезпечити фактичне працевлаштування. Доповідачі – запрошені представники Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів, Київського міського центру зайнятості  і Київської міської державної адміністрації. Запитання і обговорення виступів

13:30-14:30 – обід

15:00 – 18:00 – продовження пленарної роботи в режимі засідання

 Питання для обговорення: Перспективи трудової реабілітації і працевлаштування різних поколінь осіб з інвалідністю в контексті соціально-економічних і політичних реформ в Україні. Жива дискусія за участі і на прикладі різних поколінь, фахівців учора, сьогодні і завтра

 17:30 – 18:00 – напрацювання проекту резолюції заходу

Партнерами ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» в організації і проведенні заходу є:

  1. Наукова установа «Міжгалузева академія наук, пов`язаних з вивченням, попередженням і подоланням інвалідності» ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів"
  2. Всеукраїнське координаційне бюро Міжнародної громадсько-державної програми «Освіта дорослих України»,  за сприяння Інституту ціложиттєвого навчання ЮНЕСКО та особисто його голова С.І. Болтівець
  3. Київська міська державна адміністрація
  4. Всеукраїнський центр реабілітації інвалідів «Світогляд» ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів"
  5. Театрально-концертна студія інвалідів «Добробут та злагода» ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів"
  6. Громадська рада при Київській міській державній адміністрації
  7. Благодійний фонд "Народні Скарби"
  8. Київський міський благодійний фонд «Інтеграція»
  9. Центр духовного розвитку і творчої ініціативи "Гармонія"
  10. Народний аматорський колектив «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні»

Заявки на участь в заході просимо надсилати завчасно, в електронному або телефонному режимі, за поданими нижче контактними даними.

Наші контактні телефони: 223-13-29; 066-713-10-20, 093-970-75-70 – Володимир Борисович; адреса для листів: 02121, м. Київ-121, вул. Вербицького, б. 11, кв. 191; e-mail: vuppi@ukr.net; web: vuppi.at.ua.  

Переглядів: 362 | Додав: Kuratornet | Теги: Захід, працевлаштування осіб з інвалідніст, ГО Всеукраїнська громадська організ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: