Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 21:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 24 » Засідання Громадської ради при Фонді соціального страхування України, 20.06.2018
15:22
Засідання Громадської ради при Фонді соціального страхування України, 20.06.2018
20 червня 2018 року в приміщенні Фонду соціального страхування України відбулося 3-є засідання Громадської ради при Фонді соціального страхування України, легітимність якої була підтверджена рішенням Адміністративного апеляційного суду міста Києва від 30 травня 2018 року. Воно проходило за таким порядком денним:
1. Інформація за період з 12 квітня по 20 червня 2018 року.
2. Про бланк Громадської ради.
3. Про обрання та затведження керівників структурних підрозділів Громадської ради Фонду соціального страхування України.
4. Інформація про діяльність Фонду соціального страхування України з 01 серпня 2017 року.
5. Про планування роботи Громадської ради Фонду соціального страхування України.
6. Різне
Хотілося б підкреслити, що третє засідання Громадської ради вперше після її створення відбулось у приміщенні органу, при якому, власне, і створена Громадська рада, а саме - Виконавчої Дирекції Фонду соціального страхування України, по вулиці Боричів Тік, 30. В роботі Засідання, зі сторони Фонду прийняли участь: в.о. директора Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування С.В.Нестеров, радник директора П. В.Беліневич, начальник відділу забезпечення діяльності колегіальних органів управління організаційної роботи Л.В. Марчук. На засіданні головував Володимир Борисович Петровський
Засідання Громадської ради, як завжди, відбувалося в конструктивному руслі, з прийняттям рішень (важливо підкреслити – одноголосним) з усіх питань порядку денного, що свідчить про ефективну співпрацю між пленарними засіданнями Громадської ради всіх її членів, в першу чергу - секретаря Громадської ради, Олександра Петровича Лисенка.
По першому питанню порядку денного виступав голова Громадської ради, Володимир Борисович Петровський, який поінформував присутніх про спільну роботу між другим і третім засіданнями. Він зауважив, що, хоч діяльність Громадської ради максимально широко висвітлюється в соціальних мережах, різноманітних виступах і інтерв’ю, в тому числі – і на сайті ГО ВГО ВППІ, за адресою vuppi.at.ua, він хотів би докладніше зупинитися на кількох ключових заходах, важливих для розуміння процесу створення першої в Україні громадської ради при Фонді соціального страхування і її боротьби за реальну можливість контролювати діяльність ФССУ та захищати інтереси застрахованих осіб, платників податків, незважаючи на відчайдушні спроби керівника Всеукраїнської профспілки працівників наземного, водного та авіаційного транспорту(чи то з гіпертрофованим розумінням ролі профспілок в суспільстві чи то вмотивованого неважливо якою «ідеєю»). "Я не буду зараз ще раз відволікатися на розповідь про ці заходи, оскільки перебіг подій відомий всім присутнім на засіданні,"-зауважив В. Б. Петровський.
По другому питанню з інформацією виступив Керівник Фонду Сергій Володимирович Нестеров, який ґрунтовно інформував Громадську раду про роботу Фонду соціального страхування України з 01 серпня 2017 року, розповів про досягнення, недоліки та нагальні проблеми, з якими стикається Фонд на сьогодні, зазначивши, що загалом роботу Фонду за цей період можна визнати задовільною. Всі члени ГР ФССУ мали можливість задати Сергію Володимировичу свої запитання, на які він дав докладні відповіді. Впевнений, що це спілкування з в.о. голови Директора ФССУ було плідним і обопільно важливим. Конструктивність цього спілкування дає підстави до налагодження ефективної співпраці між Виконавчою дирекцією і Громадською радою Фонду. Громадська рада з одного боку, готова, в межах своїх повноважень, підтримати всі зусилля Виконавчої дирекції, направлені на захист інтересів застрахованих осіб, з іншого – виходячи з результатів діалогу, що відбувся, не бачить жодних перешкод для організації плідної співпраці по реалізації Постанови № 555, зокрема – контролю за діяльністю ФССУ.
Серед інших питань розглянутих на Засіданні хотілось виділити рішення про обрання Голів комітетів Громадської ради та затвердження офіційного Бланку Громадської ради Фонду соціального страхування України. Протокол 3 засідання Громадської ради, в якому докладно будуть висвітлені результати обговорення і голосування по питанням порядку денного, буде оприлюднений на сторінці Громадської ради ФССУ.
Голова Громадської ради при ФССУ, Володимир Борисович Петровський, висловлює щиру подяку за постійну конструктивну роботу всім членам Громадської ради, в першу чергу – заступнику Голови, Наталії Геннадіївні Землянській і секретарю, Олександру Петровичу Лисенку, і впевнений, що подальша робота Громадської ради ФССУ, уже в приміщенні Фонду соціального страхування України і за організаційної підтримки Виконавчої дирекції Фонду, буде ще більш ефективною для вирішення потреб застрахованих осіб, платників податків України.
Переглядів: 398 | Додав: vuppi | Теги: 20 червня 2018 року, ГР при ФССУ, В.Б. Петровський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: