Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 11:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2024 » Березень » 14 » Засідання Колегії охорони здоров'я, 01.03.2024
22:13
Засідання Колегії охорони здоров'я, 01.03.2024
01 березня 2024 року відбулася колегія Департаменту охорони здоров’я КМДА. Участь в колегії, спільно з керівниками медичних закладів Києва на чолі з Валентиною Григорівною Гінзбург, взяли голова Постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, Марина Анатоліївна Порошенко, Перший заступник голови КМДА, Микола Юрійович Поворозник, голови державних районних адміністрацій міста Києва, представники Громадської ради при Київській міській державній адміністрації: голова Громадської ради Геннадій Григорович Кривошея, представник Громадської ради Богдан Станіславович Назаренко, як військовий та людина, дотична до питань охорони здоров’я (адже охорони здоров’я військових на сьогодні є одним з самих пріоритетних завдань), я, як голова Комітету з питань охорони здоров’я та соціального захисту, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій, а також Сергій Миколайович Скрипка, заступник Голови очолюваного мною Комітету, який в першу чергу опікується в Комітеті питаннями охорони здоров’я.
Не буду зупинятися на перебігу питань, що обговорювалися на Колегії, оскільки з ними можна ознайомитися за офіційними матеріалами Колегії, хочу підкреслити лише, що Колегія пройшла в конструктивній партнерській атмосфері, питання, які обговорювалися, є важливими та нагальними на сьогоднішній день як для міста Києва, так і для всієї України. Я, як голова Комітету, також мав можливість виступити з підсумковим словом від імені Громадської ради та очолюваного мною Комітету з питань охорони здоров’я та соціального захисту, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій Громадської ради при Київській міській державній адміністрації. Головним підсумком мого виступу стало те, що для вирішення проблем громадян міста Києва, пов’язаних з охороною їх здоров’я, особливо під час повномасштабного вторгнення, повинна бути спільна та якісна співпраця між Департаментом охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації, як виконавчою владою в місті Києві, Постійною комісією Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, як представником депутатського корпусу та Комітетом з питань охорони здоров’я та соціального захисту, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій Громадської ради при КМДА як представником громадянського суспільства в місті Києві.
Маю відзначити, що розуміння цього є і у Департаменту охорони здоров’я, і у профільної Комісії Київради, і, безумовно, у Громадської ради при КМДА. Така співпраця постійно налагоджується, і участь Громадської ради в Колегії я підтвердженням моїх слів. Звичайно, така співпраця в обов’язковому порядку має забезпечити якісну роботу всіх механізмів в сфері охорони здоров’я для захисту киян, малозахищених верств населення нашого міста, і в першу чергу – людей з інвалідністю. А головне – якісне лікування та реабілітацію військових, наших захисників від збройної агресії рашистського загарбника.
Дякую Сергію Миколайовичу Скрипці за люб’язно надані світлини засідання
Переглядів: 56 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: