Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 00:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 16 » Звітно-виборний з`їзд ВГО ВППІ
22:44
Звітно-виборний з`їзд ВГО ВППІ
05-06 липня в м. Керч (АР Крим) відбувся звітно-виборний з`їзд ВГО "Всеукраїнська профспілка працездатних інвалідів". На заході були присутні керівники структурних одиниць ВГО ВППІ. Керівні органи ВППІ відзвітували про свою роботу за період з 2005 по 2011 рік, повідомили про основні напрямки діяльності організації, витрачені кошти тощо. Більшістю голосів робота голови ВГО ВППІ, Петровського В.Б., першого заступника голови ВГО ВППІ, Богатиренка К.В., бухгалтера Петровської С.Ю. та голови КРК, Кармазинова С.М. була визнана задовільною.
На наступний термін головою ВГО ВППІ був обраний В.Б. Петровський, 1-м заступником голови – К.В. Богатиренко. Був затверджений повний склад КРК: С.М. Кармазінов (голова КРК), Л.І. Монтикова (член КРК), І.В. Дмитрук (член КРК).
До кінця 2011 року в структурних одиницях ВГО ВППІ всіх рівнів відбудуться звітно-виборні конференції. Переобране з`їздом та звітно-виборними конференціями керівництво центрального органу, обласних, місцевих і первинних організацій приступає до виконання своїх посадових обов`язків з січня 2012 року. Всіх членів ВППІ та всіх тих, хто хотів би співпрацювати з ВГО ВППІ по вирішенню комплексних проблем інвалідів з усіх регіонів України та за її межами, запрошуємо до співпраці і організації діяльності для подолання проблем інвалідів в усіх регіонах України.
Переглядів: 1137 | Додав: Moder | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: