Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 03:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 29

27 СІЧНЯ 2017 року Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів, спільно з партнерськими громадськими організаціями та за інформаційної підтримки Національного інформаційного агентства «Укрінформ» провела круглий стіл «Бюджет пам`ятає про осіб з інвалідністю: особливості державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів» («Як держава потурбувалася про осіб з інвалідністю). Захід  проходив  в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. вулиця Богдана Хмельницького, 8/16, з  14:00 – 16:00.

У вступному слові головуючого були висвітлені причини, що спонукали ГО ВГО ВППІ на організацію і проведення круглого столу. 

На круглому столі були підняті наступні питання:

1. Принципи розподілу бюджетних коштів Міністерством соціальної політи ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: Kuratornet | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)

ПРЕС-РЕЛІЗ

           Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» (ГО ВГО ВППІ) запрошує вас на  круглий стіл «Бюджет пам`ятає про осіб з інвалідністю: особливості державної фінансової підтримки всеукраїнських громадських організацій інвалідів», який наша організація проводить в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. вулиця Богдана Хмельницького, 8/16.  Дата проведення заходу: «27» січня  2017 року, з  14:00 – 16:00 (початок реєстрації учасників з 13:30).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ КРУГЛОГО СТОЛУ

Вступне слово Петровського В.Б. (причини, що спонукали нас на організацію і проведення круглого столу, присвяченого фінансовій під ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Kuratornet | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)

В №№ 42-43 газети "Промінь" Українського товариства сліпих від 28 листопада 2016 року було опубліковано статтю "Незрячі та суспільство. Про проблеми наші насущні" Євгена Познанського, присвячену круглому столу 11.11.2016 року, на якому обговорювалися проблеми незрячих. Публікуємо  повний текст цієї статті.

"Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»(ВППІ), очолювана Володимиром Борисовичем Петровським, відомим громадським діячем, науковцем і спортсменом, організувала круглий стіл «Незрячі в Україні: їх становище та реальні потреби в українських реаліях». Захід було проведено напередодні Міжнародного дня сліпих (13 листопада) в Києві у приміщенні Укрінформу. Проведення круглого столу саме в цьому місці, в серці столиці, підкреслює його значення, і, можливо, збільшує шанси на те, що висвітлені під час нього проблеми будуть почуті.

В роботі круглого столу взяли участь Михай ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Kuratornet | Дата: 29.01.2017 | Коментарі (0)