Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 17:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 17
Шановні колеги!
Запрошуємо вас взяти участь в круглому столі на тему «Права людей з інвалідністю та їх дотримання в українських реаліях», який ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» проводить 21 березня 2018 року з 11:00 до 13:00 в приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16. Початок реєстрації о 10:30.
Під час заходу будуть обговорені наступні питання:
1. «Монетизація пільг» в вітчизняних реаліях (тривалість обговорення - 40 хвилин). Нами буде обговорене фактичне позбавлення людей з інвалідністю гарантованих державою пільг на проїзд всіма видами транспорту.
2. Проблеми стандартного підходу традиційних громадських організацій інвалідів до вирішення питань людей з інвалідністю (тривалість обговорення - 30 хвилин). Під час обговорення цього питання ми здійснимо спробу зрозуміти причини того, чому значна кількість організацій, що опікуютьс ... Читати далі »
Переглядів: 355 | Додав: vuppi | Дата: 17.03.2018 | Коментарі (0)

Шановні колеги! Сьогодні ми хотіли би розповісти, що, власне кажучи, вже було зроблено нашою організацією, аби не допустити ситуації, яка нині склалася. Отже, 08 лютого 2018 року ми звернулися з листами до Президента України, до голови Верховної ради України, до Кабінету Міністрів України, до Міністра соціальної політики України, до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні, В.В. Лутковської, а також до Посольства США в Україні, до ПРООН та до Єврокомісії. Якщо коротко, то в цих листах ми намагалися переконати органи влади в тому, що так звана «монетизація пільг» в запропонованому державою вигляді призведе до ускладнення соціального становища в країні, зокрема – до позбавлення осіб з інвалідністю елементарного права на пересування. За півтора місяці, які минули з того часу, ми встигли отримати листи-відповіді від Кабінету Міністрів України та від профільного комітету Верховної Ради України з обіцянкою розібратися по суті порушеного питання та інформацією про те, що лист пер ... Читати далі »
Переглядів: 358 | Додав: vuppi | Дата: 17.03.2018 | Коментарі (0)