Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 08:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Грудень » 19
В вересні 2019 року, вперше в історії Києва, Департаментом комунікації з громадськістю було проведено конкурс "Київ-місто мрій", в якому було кілька номінацій:
- виріб декоративно-прикладного мистецтва;
- живопис та графіка;
- художня фотографія;
- скульптура;
- художній твір (ессе, розповідь, поезія);
- музичний твір.
Від ГО ВГО ВППІ на конкурс було подано фотовиставку молодих фотохудожників - Василя та Ксенії Донденко "Діти нашого міста", яка складалася з 5-ти фотографій:
1. «Батьківські крила»
2. «Магія різдвяних вогників»
3. «Народження осені»
4. «Смак літа»
5. «Теплий друг»
Всі фото, представлені на конкурс, об’єднані тематикою щасливого дитинства. Чому героями фотографій є саме діти? Вони не приховують емоцій та щиро живуть в запропонованій реальності. Однак, незважаючи на це, дітей дуже складно фотографувати. Щоб фото було по-справжньому живим, дитина має повірити фотографу. Фотографуючи д ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 275 | Додав: vuppi | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)

16 грудня 2019 року в залі «Олімпійський дворик» НКС «Олімпійський» відбувся Міжнародний форму «Майбутнє Києва», на якому, згідно анонсів, мав бути презентований Генеральний план міста Києва. Відповідно до іменних запрошень, представники громадянського суспільства також мали можливість бути присутніми на цьому заході. Напевно, несправедливими були б закиди в тому, що наші органи влади нічому не вчаться. Приємно, що останнім часом ми навчилися проводити шоу-програми, навіть за участі європейських колег, на досить пристойному рівні, з непоганим продуктовим асортиментом, вином і тістечками. Хоч і ця «частина свята» недоступна для людей з інвалідністю, якщо вони випадково потрапляють на подібні заходи, тож є ще над чим працювати. Що ж стосується основного питання презентації, заради чого, її, власне, і було організовано, то, безперечно, Генеральний план потрібен нашому місту, як і Київська агломерація в цілому. Безперечно, якісна і недешева поліграфія та наочність на екрані, технічне забез ... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: vuppi | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)