Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 16:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Грудень » 19 » Переможці загальноміського конкурсу "Місто мрій" від ГО ВГО ВППІ
18:34
Переможці загальноміського конкурсу "Місто мрій" від ГО ВГО ВППІ
В вересні 2019 року, вперше в історії Києва, Департаментом комунікації з громадськістю було проведено конкурс "Київ-місто мрій", в якому було кілька номінацій:
- виріб декоративно-прикладного мистецтва;
- живопис та графіка;
- художня фотографія;
- скульптура;
- художній твір (ессе, розповідь, поезія);
- музичний твір.
Від ГО ВГО ВППІ на конкурс було подано фотовиставку молодих фотохудожників - Василя та Ксенії Донденко "Діти нашого міста", яка складалася з 5-ти фотографій:
1. «Батьківські крила»
2. «Магія різдвяних вогників»
3. «Народження осені»
4. «Смак літа»
5. «Теплий друг»
Всі фото, представлені на конкурс, об’єднані тематикою щасливого дитинства. Чому героями фотографій є саме діти? Вони не приховують емоцій та щиро живуть в запропонованій реальності. Однак, незважаючи на це, дітей дуже складно фотографувати. Щоб фото було по-справжньому живим, дитина має повірити фотографу. Фотографуючи дітей, необхідно і самому знаходити дитину у своєму серці, гратися та багато посміхатися. А посмішка, як відомо, подовжує життя.
Водночас фото відображають чотири пори року: весна («Батьківські крила»), літо («Смак літа»), осінь («Народження осені»), зима («Магія різдвяних вогників»). Щодо фото «Теплий друг», воно розповідає про те, що кожному потрібен друг, навіть якщо це іграшковий ведмедик.
В анотації Ксенія та Василь відзначили: "Наше сьогодення є досить складним і напруженим, воно далеко не завжди здатне викликати позитивні емоції. Тож, об’єднуючи ці фотографії в єдиний цикл, ми хотіли нагадати всім, що життя не обмежується тимчасовими негараздами, в ньому є вічні цінності: любов, доброта, щира посмішка дитини".
15 грудня 2019 року відбулося нагородження переможців, в тому числі номінантів від ГО ВГО ВППІ - Василя та Ксенії Донденко. Вітаємо переможців і бажаємо їм натхнення, здійснення мрій і задоволення від роботи!
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 276 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: