Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 13:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Липень » 24
21 липня 2020 року в Національній бібліотеці імені Ярослава Мудрого відбулася лекція «З історії українського козацтва», присвячена окремим сторінкам боротьби за незалежність України, як на історії колишнього, так і на прикладах сучасного козацтва. Лекція проходила в форматі одночасно круглого столу і дискусійного клубу і була організована зусиллями Київського міського благодійного фонду "Інтеграція", за фінансової підтримки Київської міської державної адміністрації, в рамках проекту «Знання власної історії та культури – шлях до національної самоідентичності» (Київський міський конкурс проектів «міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»).
Захід проходив у вигляді експериментальна лекційна програма, в якій лектори в живому форматі проводили програму заходу, а слухачі, в тому числі - люди з інвалідністю, за посередництва соціальної мережі фейсбук, окремими групами і самостійно прийняли участь в ознайомленні з лекційною програмою.
БО «Київсь ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 144 | Додав: vuppi14 | Дата: 24.07.2020 | Коментарі (0)

19 липня 2020 року члени КМБФ «Інтеграція», постійного партнера нашої організації, в рамках проекту від Київської міської державної адміністрації «Знання власної історії та культури – шлях до національної самоідентичності» отримали змогу відвідати садибу «Качанівка» в Чернігівській області.
Палацовий ансамбль «Качанівка» був заснований в 1770-х роках, і на сьогодні він є єдиною з українських садиб, яка зберіглася в комплексі: фрагменти старовинного інтер'єру - каміни, дзеркала на мармурових підставках, кахельні печі. Якщо казати коротко, то садиба родини Тарновських Качанівка – одне з тих місць місця, які надихають творців на велике, де легше і краще виходять у авторів поеми, полотна і скульптури. Чудова природа, дивовижна енергетика і привітність господарів зробили це місце джерелом натхнення для художників, поетів і музикантів того часу. Тут Гоголь вперше читав «Тараса Бульбу», а Михайло Глінка працював над оперою «Руслан і Людмила», Качанівці ми зобов'язані чудовими піснями « ... Читати далі »
Переглядів: 278 | Додав: vuppi14 | Дата: 24.07.2020 | Коментарі (0)

Київський міський благодійний фонд «Інтеграція» та відокремлені районні в місті Києві підрозділи Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», за фінансової підтримки Київської міської державної адміністрації та органів місцевої влади в окремих районах міста Києва, а також за організаційної підтримки ГО «ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» та ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю» організовують і проводять ексклюзивні інклюзивні заходи для людей з інвалідністю та інших малозабезпечених верств населення з числа мешканців міста Києва та окремих районів столиці. До переліку заходів, що будуть проводитися, входять;
1. екскурсії по визначним місцям міста Києва та автобусні екскурсії по культурно-мистецьким, історичним місцям та природничим зонам , Культурно мистецьким І природничим зонам України;
2. лекції з питань історії, культури, мистецтва, наукових і суспільних досягнень в Україні і с ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 182 | Додав: vuppi14 | Дата: 24.07.2020 | Коментарі (0)