Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 16:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Серпень » 11
11 серпня 2021 року в Центральній бібліотеці Печерського району імені М.Є Салтикова-Щедрина ВП «Печерська місцева (районна в місті Києві) організація ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» провела планову лекцію «Легенди нашого міста». Лекція була присвячена легендам та віруванням киян дохристиянського періоду і, в першу чергу, була зорієнтована на знання свого коріння, витоків слов’янських легенд та вірувань. Наводимо лише невеличкий фрагмент цієї авторської лекції для тих, хто з різних причин не зміг відвідати наш захід:
«Зазвичай в сучасній уяві історія починається з запровадження християнства. Що ж стосується більш давніх часів, то ми кажемо, що це було за часів «дикунства та поклоніння ідолам». А надто – зараз, коли до нашого життя повертається величезний пласт православної культури. І часом доводиться чути, що релігія, гідна називатися релігією, з'явилася у нас тільки після прийняття християнства - тисячу років тому. А до цього, мовляв, були хіба що варварсь ... Читати далі »
Переглядів: 144 | Додав: vuppi | Дата: 11.08.2021 | Коментарі (0)

11 серпня 2021 року центральній бібліотеці Печерського району міста Києва імені М.Є. Салтикова-Щедрина була проведена презентація збірки "Зіркові казки» (упорядник ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю», видана за підтримки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), виданої з ініціативи ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів»:
Видавцем книги є ТОВ «Видавництво «Саміт-книга». Підготовку й адаптацію збірок рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, а також їх друк здійснило ПОГ «Соцінтел» Громадської організації «Право вибору» (м. Харків, керівник – Валентина Бутенко).
По завершенні презентації книга «Зіркові казки» була вручена директору Центральної бібліотеки Печерського району міста Києва, Олені Анатоліївні Чулаєвській і започаткувала підбірку книжок для людей з вадами зору цієї бібліотеки.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 116 | Додав: vuppi | Дата: 11.08.2021 | Коментарі (0)