Вітаю Вас Гість!
Четвер, 09.05.2024, 00:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Листопад » 28
Визначено переможців та лауреатів Премії за найкращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні», заснованої Національною всеукраїнською музичною спілкою за сприяння Українського клубу авторської пісні та співаної поезії з метою метою вшанування пам’яті відомого українського поета, автора та виконавця Олександра Смика, продовження і розвитку традиції української авторської пісні. Конкурс отримав назву за однойменною піснею Олександра Смика «Я хочу жити в Україні».
За цьогорічними умовами, премія присуджувалася за найкращу авторську пісню на воєнну та/або патріотичну тематику.
Результати конкурсу на здобуття премії «Я хочу жити в Україні» було оголошено у Тернопільській обласній філармонії на вечорі пам’яті відомого поета, автора та виконавця Олександра Смика, якому мало би сповнитись 65 років.
Хочу від всього серця привітати Володимира Петровського, пісню якого «Шлях до Голгофи» за рішенням журі було нагороджено Дипломом з відзнакою премії! Вітаю! Пісня «Шлях до Голгоф ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 67 | Додав: vuppi | Дата: 28.11.2022 | Коментарі (0)

У 2011 році Обухівською міською радою у співорганізаторстві з обухівським же письменником Геннадієм Горовим був започаткований щорічний фестиваль-конкурс для людей з інвалідністю “Поетичний рушник”. Присвячений пам’яті всесвітньо відомого поета-пісняра Андрія Самійловича Малишка, він став ще однією гарною традицією обухівського краю. Спершу обласного, а в подальшому всеукраїнського формату, творчий захід пройшов зі своїми учасниками за одинадцять років існування через багато різноманітних випробувань: Помаранчева революція, Революція гідності, окупація нашого Криму і частини Донбасу, COVID-19 та чимало менш глобальних подій. Глобальні й не дуже, вони, тим не менш, усі впливали на фестиваль-конкурс. Змінювалися члени журі, назви номінацій, корегувалися правила заходу тощо. Фінальна частина відбувалася впродовж одного і двох днів, виключно в режимі гала-концерту і з майстер-класами, з фізичною присутністю всіх дочетних і в режимі онлайн. По-різному було. Але 2022 рік через повномасштабну ... Читати далі »
Переглядів: 212 | Додав: vuppi | Дата: 28.11.2022 | Коментарі (0)