Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 20:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Листопад » 28 » Вітаємо дипломанта Премії імені Олександра Смика
22:13
Вітаємо дипломанта Премії імені Олександра Смика
Визначено переможців та лауреатів Премії за найкращу авторську пісню «Я хочу жити в Україні», заснованої Національною всеукраїнською музичною спілкою за сприяння Українського клубу авторської пісні та співаної поезії з метою метою вшанування пам’яті відомого українського поета, автора та виконавця Олександра Смика, продовження і розвитку традиції української авторської пісні. Конкурс отримав назву за однойменною піснею Олександра Смика «Я хочу жити в Україні».
За цьогорічними умовами, премія присуджувалася за найкращу авторську пісню на воєнну та/або патріотичну тематику.
Результати конкурсу на здобуття премії «Я хочу жити в Україні» було оголошено у Тернопільській обласній філармонії на вечорі пам’яті відомого поета, автора та виконавця Олександра Смика, якому мало би сповнитись 65 років.
Хочу від всього серця привітати Володимира Петровського, пісню якого «Шлях до Голгофи» за рішенням журі було нагороджено Дипломом з відзнакою премії! Вітаю! Пісня «Шлях до Голгофи», написана ще в перші дні повномасштабного вторгнення – це дійсно неймовірна пісня, яка не лишає байдужим жодного, хто її слухає.
Всі бажаючі можуть прослухати пісню в виконанні автора за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=9SYejTHLUBM&list=PL42ogNbX1AIpwuL-7qifFO_YIQ-omXU6g&index=25
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 67 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: