Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 06.05.2024, 01:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » 25-ти річчя творчої діяльності Євгена Познанського
14:38
25-ти річчя творчої діяльності Євгена Познанського
12 червня 2023 року в дружній та приязній атмосфері відсвяткував 25-річчя творчої діяльності Євген Познанський, член ГО ВГО ВППІ, обдарований київський поет та прозаїк, один з переможців Фестивалю творчості людей з інвалідністю «Неспокій серця», започаткованого нашою організацією, спочатку в номінації «Поезія», а згодом – і в номінації «Проза». На творчому вечорі під промовистою назвою «Янгол віри і натхнення» прозвучали вірші Євгенія Познанського у його власному виконанні та у виконанні його друзів, а також пісні на вірші поета. Зі свого боку я передав ювіляру «Експромт» Геннадія Горового і виконав для нього кілька пісень.
Цікавий та змістовний творчий вечір проходив в Центральній спеціалізованій бібліотеці для незрячих імені Миколи Островського, і, без перебільшення, в читальній залі цього закладу не було де яблуку впасти, стільки в ній зібралося друзів та прихильників Євгена.
Щиро дякую Евгений Познанский за запрошення і пропоную всім бажаючим зануритися в атмосферу свята, продивившись світлини Світлани Петровської, зроблені під час творчого вечора
Переглядів: 20 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: