Вітаю Вас Гість!
Четвер, 09.05.2024, 02:52
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Анонс дискусійного клубу
15:41
Анонс дискусійного клубу
«Завдяки історичній памʼяті людина стає особистістю,
народ - нацією, країна - державою»
Михайло Грушевський
28 серпня 2023 року (в понеділок) в приміщенні Центральної районної бібліотеки Голосіївського району за адресою: вулиця Юлії Здановської (колишня вулиця М. Ломоносова), 24 о 14:00 Київський міський благодійний фонд «Інтеграція», за підтримки Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації, проведе Дискусійний клуб "Конституція Пилипа Орлика та її автор".
Запрошуємо всіх, хто хоче дізнатися про українського гетьмана Пилипа Орлика, його Конституцію, написану за 77 років до Конституції США, але й досі надзвичайно актуальну для української держави, а також поділитися своїми думками з цього приводу.
Хочемо висловити величезну подяку українському історику, доктору історичних наук. Провідному науковий співробітник Інституту історії України НАН України Тарасу Чухлібу, за грунтовні наукові дослідження означеного періоду історії, постаті гетьмана Пилипа Орлика і першої української конституції, які були використані для підготовки лекції та проведення презентації
Дякуємо історику за фахом, українському політику та громадському діячу Миколі Томенку, за грунтовний аналіз першої української конституції Пилипа Орлика, яке було використане для підготовки лекції «Конституція Пилипа Орлика та її автор".
По завершенні лекції відбудеться концертна програма сучасного українського романсу «Без Вас мені так холодно і прикро…»
Запрошуємо всіх о 14:00 28 серпня 2023 року (в понеділок) Центральну районну бібліотеку Голосіївського району за адресою: вулиця Юлії Здановської (колишня вулиця М. Ломоносова), 24
Вхід вільний
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 22 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: