Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 11:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Грудень » 26 » Анонс круглого столу 29.11.23
21:59
Анонс круглого столу 29.11.23
Шановні колеги!
За ініціативи Комітету з питань охорони здоров’я та соціальної політики, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) 29 листопада 2023 року о 10:00 в кімнаті № 515 (512) Київської міської державної адміністрації відбудеться круглий стіл, приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю. На круглому столі буде розглянуто комплекс питань, пов’язаних з різними аспектами соціальної захищеності людей з інвалідністю, створенням безбар’єрного простору, працевлаштуванням людей з інвалідністю, комплексом питань, пов’язаних з реабілітацією, зокрема – учасників бойових дій, киян, які сьогодні захищають нас на фронті та отримали інвалідність.
Порядок денний круглого столу:
1. Визначальна роль і значення реабілітації людей з інвалідністю до, під час та після військової агресії в Україні (соціальна політика, охорона здоров’я, освіта, культура, працевлаштування, фізична, психологічна реабілітація, соціалізація)
2. Безбар’єрний простір для людей з інвалідністю
До участі в круглому столі запрошені представники Комісій Київради, громадських організацій людей з інвалідністю, громадських ветеранських організацій, волонтерських та профспілкових об’єднань.
Запрошуємо представників об’єднань громадян та фізичних осіб з числа волонтерів, учасників бойових дій, фахівців-реабілітологов людей з інвалідністю взяти участь в заході Громадської ради. В зв’язку з тим, що круглий стіл відбудеться в приміщенні Київської міської державної адміністрації, просимо всіх бажаючих звернутися для внесення до списку на оформлення перепустки до організаторів заходу. При бажанні виступити просимо також повідомити організаторів про тему вашого виступу та його тривалість. Контактна особа: Петровський Володимир Борисович, тел. 067-232-96-26
Переглядів: 16 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: