Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 18:19
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 24 » Анонс лекції про Катерину Білокур 20.07.23
15:14
Анонс лекції про Катерину Білокур 20.07.23
Шановні друзі, колеги, всі, хто цікавиться історією українського мистецтва!
20 липня 2023 року (в четвер) в приміщенні Київської обласної бібліотеки для дітей за адресою: Русанівська набережна, 12 на численні прохання відбудеться повторна Леція-демонстрація «Польова квітка українського живопису Катерина Білокур». Початок лекції – о 16:00.
«Її життєпис– то як роман, сповнений драматизму, де було й нерозділене кохання, і чиєсь нерозуміння, де були й конфлікти з близькими людьми, і причиною всьому була та ж таки одержимість, нездоланна відданість мистецькому покликанню» (Олесь Гончар).
Запрошуємо на наш захід всіх, хто бажає познайомитися з вибраними сторінками цього роману, аби повертатися до нього знов і знов.
Організатором лекції є БО «Київський міський благодійний фонд «Інтеграція», спільно з ГО ВГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів". Захід проводиться за підтримки Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації.
Інформаційні партнери заходу – Видавництво «САМІТ-Книга» та Київська обласна бібліотека для дітей (директорка Галина Єрко).
Вхід вільний.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 19 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: