Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 12:45
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Жовтень » 31 » Атестація на підтвердження звання "Народний аматорський колектив", 26.10.23
17:07
Атестація на підтвердження звання "Народний аматорський колектив", 26.10.23
26 жовтня 2023 року проводився огляд народних аматорських колективів Голосіївського району з метою їх переатестації на підтвердження звання «Народний аматорський колектив» і присвоєння такого звання вперше. В числі колективів, які подавалися на підтвердження, відбувався огляд діяльності Народного аматорського колективу «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні» ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», який носить звання «Народний аматорський колектив» з серпня 2009 року. На виставці з нагоди переатестації були представлені художні роботи, вироби декоративно-ужиткового мистецтва і (вперше) друковані художні та науково-популярні твори, авторами яких також є члени Галереї. Живопис, графіка, вишивка хрестиком та бісером, вироби з бісеру та в стилі «мінанкарі» - все це побачили шановні члени атестаційної комісії і все це зробило виставку дійсно незабутньою.
Вперше атестація проходила за нового керівництва Галереї. Втім, Жорж Іванович Шанаєв, за рішенням керівництва організації, пожиттєво зберіг за собою посаду почесного керівника Народного аматорського колективу «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні» ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів».
Дякуємо всім членам Галереї, які надали свої твори, що репрезентують її діяльність, а також знайшли час, аби особисто представити власні роботи. Тепер слово – за атестаційною комісією. А члени Студії-галереї «Ми духом незламні» очікуватимуть на її рішення.
Окрему подяку за небайдужість та активну життєву позицію хочеться висловити Зої Антонівні Логвиненко, редакторці масової роботи та зв’язків з громадськістю ЦРБ Голосіївського району міста Києва, кураторці соціокультурного проєкту «З любов’ю до життя» для громадських організацій та людей з інвалідністю, а також Тетяні Володимирівні Верменич, начальниці відділу культурно-освітньої діяльності Голосіївської РДА
Переглядів: 31 | Додав: vuppi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: