Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 08:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яким проблемам інвалідів слід приділити увагу на нашому сайті
Всього відповідей: 129

Пошук

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Жовтень » 31
Останнім часом точаться активні дискусії щодо того, чи варто використовувати приміщення шкільних підвалів як бомбосховища для всіх представників цивільного населення нашого міста або ж лишити їх виключно для школярів. Прихильники другої думки слушно зауважують, що київські школи і без того працюють в дві зміни, оскільки в бомбосховищах здебільшого не вистачає місця навіть для учнів кожної конкретної школи. Окрім того, наявність серед школярів в бомбосховищі дорослих людей може призвести до терористичної атаки на дітей з боку тих самих дорослих, або ж, принаймні, до психологічного шоку в разі неадекватної поведінки цих дорослих. Так, прихильники цієї думки, на перший погляд, мають рацію.
Однак мені хотілося б поділитися власними аргументами на користь використання шкільних бомбосховищ для всіх, без виключення, містян. Отже, мій допис стосується лише ситуації, коли ми хочемо захистити від бомбардувань громадян міста Києва, а не інших варіантів. Давайте відверто: бомбосховищ, окрім ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 35 | Додав: vuppi | Дата: 31.10.2023 | Коментарі (0)

26 жовтня 2023 року проводився огляд народних аматорських колективів Голосіївського району з метою їх переатестації на підтвердження звання «Народний аматорський колектив» і присвоєння такого звання вперше. В числі колективів, які подавалися на підтвердження, відбувався огляд діяльності Народного аматорського колективу «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні» ГО «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», який носить звання «Народний аматорський колектив» з серпня 2009 року. На виставці з нагоди переатестації були представлені художні роботи, вироби декоративно-ужиткового мистецтва і (вперше) друковані художні та науково-популярні твори, авторами яких також є члени Галереї. Живопис, графіка, вишивка хрестиком та бісером, вироби з бісеру та в стилі «мінанкарі» - все це побачили шановні члени атестаційної комісії і все це зробило виставку дійсно незабутньою.
Вперше атестація проходила за нового керівництва Галереї. Втім, ... Читати далі »
Переглядів: 29 | Додав: vuppi | Дата: 31.10.2023 | Коментарі (0)

Нажаль, з різних причин не встигла раніше розмістити на своїй сторінці розповідь про лекцію «Переяслав – місто музеїв», підготовлену за сприяння ГО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів», ГО «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю», КМБФ «Інтеграція» та Студії-галереї творчості інвалідів «Ми духом незламні». Цю лекцію на запрошення чарівної Тетяна Серебреннікова ми з Владимир Петровский провели в Публічна бібліотека імені Лесі Українки, на зібранні Жіночого кола 19 жовтня ц.р. Учасники лекції мали змогу здійснити віртуальну подорож переяславськими музеями і дізнатися про неймовірну людину, 100-річчя від дня народження якої ми відзначаємо цього року – про Михайла Івановича Сікорського.
І які б епітети ми не використовували для характеристики Михайла Івановича, всі вони, напевне, виявляться надто бідними, аби розповісти про цю непересічну особистість.
Щоб наочно проілюструвати свою думку, наведу лише один невеличкий приклад: на момент, к ... Читати далі »
Переглядів: 19 | Додав: vuppi | Дата: 31.10.2023 | Коментарі (0)

Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» повідомляє, що, згідно заяви керівника структурної одиниці ГО ВГО ВППІ, Народного аматорського колективу «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні» Жоржа Шанаєва про звільнення з займаної посади за станом здоров’я та відповідно до рішення Ради ГО ВГО ВППІ (протокол №8 від 15 вересня 2023 року), відбулася зміна керівництва Студії-галереї.
Рада ГО «Всеукраїнська громадська організація на своєму засіданні ухвалила рішення задовольнити клопотання Жоржа Івановича Шанаєва про звільнення з посади, залишивши за ним пожиттєво посаду почесного керівника Галереї.
Водночас Радою було ухвалене рішення щодо того, аби, з метою покращення та максимально ефективної діяльності Галереї розділити посади посади керівника та художнього керівника Народного аматорського колективу «Студія-галерея творчості інвалідів «Ми духом незламні»
В зв’язку з цим Радою на тому ж ... Читати далі »
Переглядів: 22 | Додав: vuppi | Дата: 31.10.2023 | Коментарі (0)